Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

... ρ/φ - δεν ακούμε Βασίλη, Άρη, Νίκο, Ηλία, Κάτια ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Πέντε εκπομπές που δεν θέλουμε να ακούμε


Το ραδιόφωνο δεν είναι απλό πράγμα. Ούτε σύνθετο, βέβαια. Θέλει όμως τον τρόπο του. Και θέλει μεράκι και πάθος. Και πρέπει να ακολουθούνται ορισμένοι κανόνες σεβασμού προς τους ακροατές.

Βασίλης Χιώτης / Νότης Παπαδόπουλος
Βήμα 99,5 κάθε πρωί 10-12

Αντιραδιοφωνικοί, κάνουν εκπομπή και μιλούν σαν να βρίσκονται με μια παρέα σε έναν καφενέ. Χασκογελούν, λένε χωρατά, δεν αποκλείεται να πίνουν ταυτόχρονα και λίγο κρασάκι τσιμπώντας μεζεδάκια.

Αρης Πορτοσάλτε / Μπάμπης Παπαδημητρίου
Σκάι 100,3 κάθε πρωί 8-10

Και όσο θυμάμαι τον Αρη να είναι εξαιρετικός στους ραδιοφωνικούς μαραθώνιους του σταθμού (φωτιές, σεισμοί κ.λπ.) τόσο περισσότερο απορώ. Τότε που έβγαζε πολύωρα προγράμματα με ευκολία και αξιοπρέπεια. Μοιάζει πλέον σαν κάτι ηλικιωμένους που μονολογούν, σαν να μιλάει μόνος του δυνατά. Δεν είναι ραδιόφωνο αυτό.

Νίκος Ευαγγελάτος
Παραπολιτικά 90,1 κάθε πρωί 10-12

Θα σας την πω την αμαρτία μου: στην τηλεόραση μου αρέσει ο Νίκος Ευαγγελάτος. Μιλάω τεχνικά πάντα, έχει ένα άνετο και χαλαρό στυλ που τραβάει τον τηλεθεατή. Στο ραδιόφωνο όμως ηχεί απίστευτα βαρετός. Κανένα μπρίο, ούτε και τσαγανό.

Ηλίας Κανέλλης
Αθήνα 9,84 κάθε πρωί 9-10

Εκπομπή που πρέπει να διδάσκεται σε ραδιοφωνικά σεμινάρια ως αυτοτελής ενότητα με τίτλο: «Τι ακριβώς δεν πρέπει να κάνετε στο ραδιόφωνο». Από την αρχή μέχρι και το τέλος, θα έλεγα.

Κάτια Μακρή
Ream 97,8 κάθε μεσημέρι 12-1

Μέτριες, μετριότατες, καταστάσεις και μάλιστα σε μία ώρα που αποτελεί prime time για τα FM. Μία συνέντευξη, δύο-τρία σχόλια με γελάκια, ένας διαγωνισμός και περάσαμε μία ευχάριστη ώρα.
---
πηγή: τετΡΑΔΙΟ (Εφ.Συν.)
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου