Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

... Κώστας Νίτσος - μηνύματα για το θάνατό του ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
Συλλυπητήριο μήνυμα
για τον θάνατο του Κώστα Νίτσου

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του, για το θάνατο του παλαίμαχου δημοσιογράφου και αγωνιστή της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης Κώστα Νίτσου ο «Πανελλήνιος Σύνδεσμος Δημοσιογράφων αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης 1941 – 1944» του οποίου ήταν πρόεδρος σημειώνει:

«Με πόνο και θλίψη ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Δημοσιογράφων αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης 1941 – 1944 πληροφορήθηκε για το θάνατο του προέδρου του Κώστα Νίτσου.

Ήταν πρόεδρος μετά τον αξέχαστο Νίκο Καραντηνό και ήταν άνθρωπος σεβαστός από όλα τα μέλη του Συνδέσμου και τους δημοσιογράφους. Ο Σύνδεσμος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην σύζυγό του και στους οικείους της»


Ανακοίνωση
Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας

Σε ανακοίνωσή του για το θάνατο του παλαίμαχου δημοσιογράφου και αγωνιστή της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης Κώστα Νίτσου, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει:

«Το ΚΚΕ εκφράζει τη μεγάλη θλίψη του για το θάνατο του παλαίμαχου δημοσιογράφου, πνευματικού ανθρώπου και αγωνιστή της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης Κώστα Νίτσου.

Ο Κώστας Νίτσος, πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Αγωνιστών Δημοσιογράφων Εθνικής Αντίστασης, υπήρξε ένας πολυτάλαντος άνθρωπος, που συνδύασε τη λογιοσύνη με τη δημοσιογραφία και έθεσε την πένα του στην υπηρεσία του λαού και των αγώνων του.

Το ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου