Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

... το ΠΑΜΕ Τύπου & ΜΜΕ για Star και ΑΝΤ1 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ:
Αγωνιστική απάντηση
στην εργοδοτική αυθαιρεσία

Το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ καταγγέλλει την εργοδοτική τρομοκρατία στο STAR CHANNEL κατά των εργαζόμενων τεχνικών που βρίσκονται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις, για να μην περάσουν νέες μειώσεις μισθών. Ταυτόχρονα καταγγέλλουμε την υπαναχώρηση της εργοδοσίας στον ΑΝΤ1 σε ό,τι αφορά την επαναπρόσληψη των απολυμένων συναδέλφων μας.

Απευθύνουμε κάλεσμα αγωνιστικού ξεσηκωμού σε όλους τους συναδέλφους, (τεχνικούς, δημοσιογράφους και διοικητικούς) σε κάθε τόπο δουλειάς.

Η επίθεση των καναλαρχών στα κατακτημένα με αγώνες δικαιώματα μας, δεν θα αποκρουστεί με νομικές παρεμβάσεις. Εχουν φροντίσει όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις και η σημερινή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να εξοπλίσουν την εργοδοσία με το πιο σκληρό αντεργατικό νομοθετικό πλαίσιο.

Χρειάζεται οργάνωση, συσπείρωση και κλιμάκωση των αγώνων μας.

Τώρα, με συνελεύσεις στους τόπους δουλειάς, ενημέρωση και συζήτηση για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας για να αποκρουστεί η βάρβαρη επίθεση στις ζωές μας.


Τώρα είναι η ώρα να στρέψουμε όλη μας τη δύναμη στον πραγματικό εχθρό, το κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις που το υπηρετούν.

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, απαιτούμε :

Να μην περάσει η διάλυση των εργασιακών σχέσεων, η κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης.

Την υπογραφή ΣΣΕ που θα προβλέπουν την αποκατάσταση των απωλειών και θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες διαβίωσης των οικογενειών μας.

Προστασία των ανέργων για όλο το διάστημα της ανεργίας.

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου