Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

... οι Τεχνικοί της Τηλεόρασης συνεχίζουν τον αγώνα τους ...

*
Eνωση Τεχνικών
Ιδιωτικής Τηλεόρασης
Αττικής
***
*

Το STAR αγνοεί επιδεικτικά
το υπουργείο Εργασίας και αρνείται
να συμμορφωθεί με τη νομιμότητα

«Κύριοι, σχετικά με την επιστολή σας με αρ. πρωτ 2173, που εστάλη στο γραφείο μας σήμερα 23/11/2015 μέσω φαξ θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η εταιρία μας έχει εκθέσει τις απόψεις της για το συγκεκριμένο θέμα στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Επιπλέον σημειώνουμε ότι υπάρχουν θεσμοθετημένες διαδικασίες επίλυσης εργατικών διαφορών και τα δελτία τύπου δεν αποτελούν μέρος αυτών»
Συνάδελφοι!
Αυτή είναι η απίστευτη απάντηση που μας δόθηκε σε ερώτηση της Ένωσής μας μετά από το δελτίο τύπου-κόλαφος του Υπουργείου Εργασίας για το STAR, που το καλεί ευθέως να συμμορφωθεί και να σταματήσει τις εκβιαστικές και καταχρηστικές ενέργειες σε βάρος των εργαζομένων.

Η απάντηση ήρθε μέσω του Δ/ντη Ανθρώπινων Πόρων με υπογραφή του κυρίου Ισίδωρου Παπαμιχάλη. Δεν υπήρχε περίπτωση βέβαια να υπέγραφε ΠΟΤΕ ο γνωστός σε όλους μας «αναρμόδιος του STAR» κύριος (;;;) Πάνος Κυριακόπουλος!!!

Ο συγκεκριμένος κύριος ασύδοτα και κυνικά αγνοεί την νομιμότητα, και χωρίς ντροπή, δηλώνει πως θα συνεχίσει τις καταχρηστικές ενέργειες σε βάρος των εργαζομένων. Ξέχασε όμως άλλες παλαιότερες περιπτώσεις, που όταν έπαιρνε κάτι που τον… βόλευε από το Υπουργείο Εργασίας, μας τόνιζε επιδεικτικά πως η απόφαση είναι από το ΙΔΙΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!!!

Τα θεσμοθετημένα όργανα του κράτους τα θέλει και είναι καλά ΜΟΝΟ όταν του κάνουν το χατίρι. Έτσι είχε συνηθίσει μέχρι τώρα. Όταν αυτό δεν συμβαίνει, δεν τα υπολογίζει και τα αγνοεί. Όπως βέβαια έχει ξεχάσει πως ένα θεσμοθετημένο όργανο για επίλυση εργατικών διαφορών είναι και ο Ο.ΜΕ.Δ. Ο κύριος αυτός μας υποδεικνύει την δικαστική οδό μόνο και μόνο για να κερδίσει χρόνο και να κάνει ΤΩΡΑ αυτό που ΘΕΛΕΙ! Θέλει δηλαδή να τον αφήσουμε να μας… «εκτελέσει» τώρα και μετά να του κάνουμε μήνυση!!! Υπενθυμίζουμε όμως στον «αναρμόδιο του STAR» πως θεσμοθετημένα όργανα είναι και η Επιθεώρηση Εργασίας, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Ι.Κ.Α. αλλά και του ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, που κόβουν και τσουχτερά πρόστιμα.! Είναι σίγουρο πως από τον άλλο μήνα, δύο πράγματα θα είναι αλληλένδετα! Μισθοδοσία και έλεγχος!

Τέλος θα θέλαμε να γνωρίζουμε αν ο κύριος αυτός έχει ενημερώσει τους μετόχους του καναλιού για την ασυδοσία και τις παρανομίες του καθώς και για τις απειλές που ευθέως εκτοξεύει, πως αν δεν σκύψουμε το κεφάλι στις… «ορέξεις του» το κανάλι θα κλείσει!!!

Υ.Γ. Ζητούμε συγνώμη από τα μέλη μας διότι η τελευταία ανακοίνωση για τον «αναρμόδιο του STAR» ήταν πολύ… λίγη. Τελικά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις τον συγκεκριμένο κύριο!!!



ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!!! Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Πρόεδρος
Γιώργος Σκεπετζάκης

Ο Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Αλιφέρης

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου