Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

... "μοιραίοι ηλίθιοι έχτισαν τον φράχτη - δολοφόνο..." ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Σχόλιο "Α" : ... και εξίσου μοιραίοι ηλίθιοι είναι και όλοι όσοι ντόπιοι, ενώ βλέπουν τα αποτελέσματα, δεν τον γκρεμίζουν (Μουζάλας: "Η κυβέρνηση δεν θα γκρεμίσει το φράχτη στον Έβρο")...
«Φτάνει πια καθάρματα!»


«ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΑΣ»

Κραυγή οργής από το σάιτ της Λέσβου lesvosnews.net μετά τη νέα ναυτική τραγωδία με θύματα μετανάστες. Το σάιτ παραθέτει σειρά φωτογραφιών, από αυτές που προκαλούν σπαραγμό. Ακόμα έχει εκτενές ρεπορτάζ και στο τέλος ένα σχόλιο με τίτλο «Φτάνει πια καθάρματα». Διαβάζουμε:

«Το Αιγαίο έγινε, για μια ακόμα φορά, ο υγρός τάφος πολλών αθώων. Δεν θα 'θελα να κάνω εκτίμηση για τον αριθμό, μου φαίνεται μακάβριο.

» Όμως, δεν μπορώ και να μην πω ΓΙΑΤΙ αυτοί οι άνθρωποι χάθηκαν απόψε.

» Χάθηκαν επειδή οι ηγέτες της Ε.Ε. συνεχίζουν να παρακολουθούν σαν απαθείς χάνοι ένα ολοκαύτωμα σε εξέλιξη, κάνοντας σχέδια επί χάρτου πάνω σε νεκρά κορμιά ξεβρασμένα στις ακτές του Αιγαίου.

» Χάθηκαν γιατί κάποιοι ντόπιοι μοιραίοι ηλίθιοι έχτισαν τον φράκτη - δολοφόνο στον Έβρο και το μόνο που κατάφεραν (εφόσον το προσφυγικό κύμα δεν αναχαιτίστηκε ούτε στο ελάχιστο) είναι να στείλουν στον άλλο κόσμο 3.000 ψυχές που αναγκάστηκαν να περάσουν από τη θάλασσα.

» Χάθηκαν γιατί έμποροι όπλων βγάζουν μεροκάματο και μισότρελοι αιμοσταγείς φανατικοί συνεχίζουν να σφάζονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη, στέλνοντας τους αθώους της γης στην προσφυγιά και στον θάνατο.

» ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! Να 'στε σίγουροι ότι κάποτε, κάπως, κάπου θα το πληρώσετε ακριβά αυτό το έγκλημά σας».

Επισκεφθείτε το lesvosnews.net εδώ
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου