Τρίτη 11 Απριλίου 2017

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 11/4 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Σύντομα ο διαγωνισμός
για 200 θέσεις στην ΕΡΤ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις έστειλε από τη Βουλή ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς για τις αλλαγές στην ΕΡΤ. Μετά την επίτευξη του στόχου της βιωσιμότητας, ήρθε η ώρα της κάλυψης των εργασιακών αναγκών, όπως προέκυψαν μετά το λουκέτο. Και ο υπουργός από τη Βουλή, απαντώντας στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ Νίκο Καραθανασόπουλο, δεσμεύτηκε πως η ΕΡΤ θα προχωρήσει σε προσλήψεις, αφήνοντας πίσω της το μοντέλο των εργολαβιών (συνέχεια ΕΔΩ)
---
Μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη
η COSMOTE TV

Η COSMOTE TV ακολουθεί την πορεία της Μαρίας Σάκκαρη, καλύπτοντας live και αποκλειστικά τους αγώνες τις 21χρονης Ελληνίδας πρωταθλήτριας, όπως αναρριχάται στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο επόμενος σταθμός της είναι το Claro Open Colsanitas, όπου θα εμφανιστεί ως το Νο87 του κόσμου, μετά την άνοδο άλλων τεσσάρων θέσεων στη λίστα της Women’s Tennis Association (WTA).Το τουρνουά, που είναι γνωστό και ως Copa Colsanitas, ανήκει στη λίστα με τις επαγγελματικές διοργανώσεις του τένις γυναικών από το 1998 και διεξάγεται στην Κολομβία, σε χωμάτινα courts.
---
Διαγωνισμός ΕΡΤ
για τη μέτρηση τηλεθέασης

Στη διενέργεια ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού για τη λήψη υπηρεσιών μέτρησης τηλεθέασης για τα κανάλια ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3 προχώρησε η ΕΡΤ. Ως κριτήριο για την υπογραφή της σύμβασης αναφέρεται η συμφερότερη οικονομική προσφορά. Ο προϋπολογισμός της εταιρείας για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό ανέρχεται σε 400.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ.
---
Αύριο το Δώρο Πάσχα
στους εργαζόμενους του Alpha

Κανονικά θα καταβληθεί ως αύριο το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης, στις 12.00 το Δώρο του Πάσχα στους εργαζόμενους του Alpha.
---
Δώρο του Πάσχα
για τους εργαζόμενους στο MEGA

Ίσως και μέσα στη μέρα είναι πιθανό να γίνει η καταβολή του Δώρου του Πάσχα στους εργαζόμενους του MEGA. Η πληρωμή θα γίνει από τους κύριους μετόχους του καναλιού του Πήγασου και του όμιλου Βαρδινογιάννη.Ένα προσχέδιο του businees plan για την επόμενη μέρα του καναλιού κατατέθηκε από την Grant Thornton και περιέχει θετικά στοιχεία. Προς το παρόν δεν υπάρχει αναφορά στα οικονομικά μεγέθη που χρειάζεται η τηλεοπτική εταιρεία για να επανέλθει.
---
Διπλά χαμένα
τα μπλοκάκια των ΜΜΕ

Η διοίκηση του ΕΦΚΑ, μετά και την έκδοση των διευκρινιστικών εγκυκλίων του υπουργείου Εργασίας, εξέδωσε απόφαση για την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζομένων στα ΜΜΕ με δελτίο παροχής υπηρεσιών έως τις 7 Απριλίου. Αυτό που δεν λένε οι εγκύκλιοι του υπουργείου είναι πως στα περισσότερα ΜΜΕ οι εργοδότες δεν θα πληρώσουν τις εισφορές που τους αναλογούν! Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στα περισσότερα ΜΜΕ οι εργαζόμενοι με μπλοκάκι έχουν κληθεί να συμφωνήσουν ότι θα καταβάλλουν το σύνολο των ασφαλιστικών εισφορών τους στον ΕΦΚΑ! Υπάρχουν και εταιρείες ΜΜΕ στις οποίες οι εργοδότες έχουν ανακοινώσει πως θα πληρώσουν το μισό της εργοδοτικής εισφοράς και το υπόλοιπο θα το επιβαρυνθούν οι αμειβόμενοι με δελτίο.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου