Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

... ο Σάτυρος των media γράφει - 7/4 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο παλιός, νέος διευθυντής

Εξαιρετική επιλογή.

Της Όλγας και της Μαρίας Νικολαΐδου. O παλιός στο "Φως των Σπορ", Γιάννης Φιλέρης ανέλαβε το πολύ δύσκολο έργο της διαδοχής του Θεόδωρου Νικολαΐδη. Καταξιωμένος συνάδελφος ο κ. Φιλέρης, αγαπητός μέσα στην εφημερίδα και σε όλο τον χώρο των αθλητικογράφων και το κυριότερο άμεμπτος. Αξίζει την στήριξη όλων μέσα στο "Φως".

Για να συνεχίσει το "Φως" την ιστορική του διαδρομή.
---
ΔΟΛ: Θα πουλούσε κρουασανάκια

Γιατί όχι;

Το Άργος άλλωστε αυτό δεν κάνει πλέον; Πουλάει πατατάκια. Δυστυχώς, όμως, διέψευσε πολύ γρήγορα ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος της Chipita το σενάριο. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Όντως, θα ήταν εξαιρετική είδηση για τον πολύπαθο ΔΟΛ να αναλάμβανε το τιμόνι του ένας επιχειρηματίας που έχει αποδείξει στον τομέα του ότι είναι ικανός. Βεβαίως, ο κ. Θεοδωρόπουλος δεν γνωρίζει τον κλάδο του Τύπου.

Ο ΔΟΛ όμως δεν είναι Molto.
---
Παίκτες, ναι, σωτήρες, όχι

Οι παίκτες "πολλοί". Σωτήρας κανένας.

Έτσι εξελίσσονται τα πράγματα σε ΔΟΛ και MEGA.
---
Ο κόσμος βαρέθηκε

Τις εφημερίδες. Ημερήσιες και Κυριακάτικες.

Για αυτό πέφτουν και στις 2 Μαρτίου δεν βρέθηκε καμία πάνω από τις 60 χιλιάδες φύλλα. Οι εφημερίδες δεν συζητιούνται πλέον. Ή κι αν συζητιούνται για ένα θέμα τους, δεν συζητιούνται για την αξιοπιστία τους. Που να φύγει και το καπέλο από την κυκλοφορία τους, για να δούμε τα πραγματικά νούμερα τους.

Το ενδιαφέρον της Κυριακής 2 Μαρτίου έχει να κάνει με την δεύτερη θέση του Έθνους. Η Real κατέπεσε στα 38 χιλιάδες φύλλα, 9 χιλιάδες πίσω από το Έθνος. Το δε Βήμα κατέληξε στα 36 χιλιάδες φύλλα.

Που να φύγει και το καπέλο από την κυκλοφορία τους.
---
fmvoice
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου