Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Και τώρα ο ΔΟΛ στα χέρια του δικαστή. Η απόφαση που θα λάβει θα καθορίσει τις εξελίξεις στον οργανισμό, το MEGA και τα υπόλοιπα media, με σημείο αναφοράς τον Βαγγέλη Μαρινάκη

@ Καιροφυλακτούν όμως
και οι δύο άλλοι ενδιαφερόμενοι. Ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος δεν αποκλείεται, τελικά να αγοράσει κανάλι, αν οι εξελίξεις στο MEGA είναι αρνητικές και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, για το συγκρότημα του Πήγασου.

@ Σε απόλυτη συνάρτηση και οι εξελίξεις στα πρακτορεία διανομής Τύπου.

@ Οι συζητήσεις ανάμεσα στο Star και το ΣΚΑΪ διαμορφώνουν νέα δεδομένα στην τηλεόραση.

@ Κοινός παρονομαστής, αν το σκεφτείται, είναι ο …Παναθηναϊκός.

@ Όσα έγιναν στην ΕΡΤ χθες, με τη δημόσια αντιπαράθεση μιας πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και του σημερινού προέδρου, είναι απογοητευτικά. Θα πρέπει να γίνουν άλματα και να αλλάξουν οι νοοτροπίες, αν η ΕΡΤ θέλει να επανέλθει.

@ Το μνημείο στην ΕΡΤ εξυπηρετεί τη μνήμη. Για οσους δήθεν έχουν ξεχάσει, οταν έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ, πολύς κόσμος μίλησε και θυμήθηκε την εποχή της Χούντας.

@ Και αν δεν πήγαινε δύο φορές την ίδια βραδιά ο Αλέξης Τσίπρας στην ΕΡΤ, τα ΜΑΤ θα είχα σαρώσει το Ραδιομεγάρο, εκτελώντας τις εντολές των Σαμαρά-Βενιζέλου.

@ Ενοχλεί η μνήμη, ενοχλεί.

@ "Χτίζεται" σταδιακά ένα δήθεν επιχείρημα. Η ΑΕΠΙ καταρρέει και δεν μπορεί να πληρώσει οπότε πρέπει να σώσει την εταιρεία το δημόσιο, μέσω της ΕΡΤ, και μάλιστα προκαταβολικά.

@ Σε τέτοια εποχή με τα λεφτά των νοικοκυριών
να πληρωθούν τα σφάλματα της δίοικησης της ΑΕΠΙ, ώστε να πάρουν χρήματα οι δημιουργοί.

@ Σαν αυτά που λάμβαναν τα προηγούμενα χρόνια, όταν πάλι η ΕΡΤ ήταν γαλαντόμος.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου