Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Τα μέλη-μέτοχοι του ΕΔΟΕΑΠ ζητούν κινητοποιήσεις διαρκείας

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΨΗΦΙΣΜΑ
ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Σήμερα, 4 Ιουλίου 2017 και ενώ ο ΕΔΟΕΑΠ αιμορραγεί και κινδυνεύει να κλείσει, το Σώμα της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης ΕΔΟΕΑΠ αποφάσισε να ζητήσει από την ΠΟΕΣΥ, τις οικείες Ενώσεις ( ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΠΗΕΑ, ΕΠΗΕΘ ) που τον απαρτίζουν, αλλά και από τις Ενώσεις του Κλάδου που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να ενταχθούν στον Οργανισμό:
  • Να προκηρύξουν από σήμερα απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας σε όλα τα ΜΜΕ, με τη συμμετοχή και του διασωματειακού.
Επιπλέον αποφασίστηκε να ζητηθεί:
  • Να καταβάλλουν άμεσα οι Ενώσεις στον ΕΔΟΕΑΠ 2 εκ. ευρώ, ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες της κάθε μιας, προκειμένου να αποπληρωθούν τα ασφάλιστρα ασθενείας των ανέργων που έχουν αδυναμία καταβολής τους.
  • Να διαγραφεί η οφειλή του ΕΔΟΕΑΠ προς τις οικείες Ενώσεις από κατανομή αγγελιοσήμου, η οποία ανέρχεται στα 1,8 εκ. ευρώ περίπου.
Συνάδελφοι, να είμαστε όλοι σε ετοιμότητα!

Ο ΕΔΟΕΑΠ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ
---
*

1 σχόλιο:

  1. Για τους άνεργους και τους απλήρωτους των ΜΜΕ χρόνια τώρα δεν έχει παρθεί καμιά τέτοια απόφαση. Προφανώς άλλης κατηγορίας πολίτες οι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ και άλλης κατηγορίας του ΕΟΠΠΥ. Αλλωστε επικουρικές των 1500 ευρώ και εφάπαξ ελέω αγγελιοσήμου είχαν μόνο οι εκλεκτοί του ΕΔΟΕΑΠ. Οταν έγινε το κούρεμα των αποθεματικών 1,1 δισ. δεν μίλησε κανείς, όταν μας ....απορρόφησαν στον ΕΦΚΑ με 1,2 δισ αποθεματικό πάλι δεν μίλησε κανείς, για να μην μιλήσουμε για το πλιάτσικο που γινόταν χρόνια στο αγγελιόσημο. Αλήθεια όταν η κυβέρνηση αποφάσισε να κόψει το αγγελιόσημο τί είδους ο αγώνα δώσατε; ΦΙΛΙΚΟ 100%. Τώρα ξυπνήσατε για αγώνα για το αποκλειστικά δικό σας μαγαζάκι και συμφέρον. Προφανώς "ξεχάσατε" πώς στείλατε τους Τεχνικούς στον ΕΟΠΠΥ. Στον αγώνα ενωμένοι και στη μάσα πάντα χωριστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή