Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

... ο Σάτυρος των media γράφει - 2/7 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


ΤΑΙΠΕΔ: Ακούγονται διάφορα

Διάφορα περίεργα ακούγονται στην πιάτσα.

Για τον διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ που τρέχει σε ό,τι αφορά τον σύμβουλο επικοινωνίας, pr και την εταιρεία δημοσκοπήσεων. Αναρωτιέται κανείς, πρώτα από όλα, τι χρειάζεται τις δημοσκοπήσεις το ΤΑΙΠΕΔ; Τι θα μετρήσει και γιατί;

Πέραν αυτού η καχυποψία για την διαφάνεια του spec είναι ευρέως διαδομένη. Κάτι που προβληματίζει τον "Σάτυρο" γιατί την ακούω σε σοβαρούς ανθρώπους της αγοράς.

Ελπίζω ότι λανθάνουν οι καχύποπτοι.
---
Sportime: Επανήλθε

Αξιόλογη η κυκλοφοριακή εκκίνηση του.

Με 3,5 χιλιάδες φύλα σε ένα σαββατοκύριακο που έπεσαν εκ νέου τα έντυπα. Η εποχή δεν είναι η καλύτερη δυνατή για όλες τις εφημερίδες. Πόσο μάλλον για όσες ξεκίνησαν το τελευταίο διάστημα. Σημειώστε δε ότι κυκλοφόρησε χωρίς διαφημιστική καμπάνια. Κάτι που ισχύει για τις δύο εφημερίδες του δικού μας ομίλου (F&M Voice, "Κυριακάτικη Εφημερίδα).

Φυσικά έχει σημαντικά περιθώρια βελτίωσης και ανάκαμψης.
---
Σημαντική στιγμή για την Ελλάδα

Η Ελλάδα της οικονομικής χρεοκοπίας και της ανθρωπιστικής κρίσης.

Απέκτησε τον δικό της δορυφόρο. Εκτόξευσε με επιτυχία τον δορυφόρο Hellas Sat 3, τον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό τηλεπικοινωνιακό δορυφόρο! Με αυτόν η Ελλάδα εξασφαλίζει:

Επτά αναμεταδότες έναντι των δύο που χρησιμοποιούσε η Ελλάδα. Ουσιαστικά υπερτριπλασιάστηκαν τα οφέλη για τη χώρα. Τρεις επίγειους δορυφορικούς κομβικούς σταθμούς Hub, καθώς και διακόσια τερματικά, που θα καλύψουν νευραλγικούς τομείς, όπως της Άμυνας, της ασφάλειας, της πολιτικής προστασίας κ.ά.

Αυτές οι ειδήσεις μας χαροποιούν.
---
Οι νέες εφημερίδες και οι
χρεοκοπημένοι μεγαλοδημοσιογράφοι

Ας... επιτρέψει ο κύριος Πρετεντέρης σε κάποιους να υποστηρίζουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο "Σάτυρος" θέλει σήμερα να σατυρίσει την άρνηση του να καταλάβει ότι κάποιοι εκδότες δεν χρεοκόπησαν μόνοι τους. Παρέα με τα αγαπημένα τους παιδιά, τους διαφόρους σαν τον κ. Γιάννη μας, χρεοκόπησαν. Ή για να το θέσω ευθύτερα. Δίπλα στους παλαιούς εκδότες χρεοκόπησαν, οριστικά και αμετάκλητα, οι παλαιοί μεγαλοδημοσιογράφοι. Κανείς τους δεν "πουλά" πια. Διότι δεν πείθουν.

Η "πελατεία" τους γύρισε την πλάτη.
---
Διαπραγμάτευση

Η ένσταση Σαββίδη.

Ίσως, οδηγήσει τις δύο πλευρές σε διαπραγμάτευση και σε ειρήνευση. Πάρε τον ΔΟΛ εσύ και άφησε το MEGA σε εμένα. Μια λύση η οποία ενδεχομένως να ικανοποιούσε αμφότερες τις πολιτικές πλευρές. Και τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ν.Δ. Έτσι θα έπεφταν οι τόνοι σε όλα τα ανοικτά μέτωπα.

Οι ακραίοι των δύο πλευρών θα την πολεμήσουν.
---
Το "Βήμα" θυμήθηκε τον Ανδρέα

Στην σακούλα τους την Κυριακή.

Κυκλοφόρησαν με βιβλίο στην μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου. Μπροστά στην κονόμα, όλα ξεχνιούνται. Ακόμα και το βρώμικο ΄89 με τον Κόκκινο και το Ειδικό Δικαστήριο.

Ο "Σάτυρος" στους εκδότες της "Finance& Markets Voice" και της "Κυριακάτικης Εφημερίδας" θα προτείνει να κυκλοφορήσουν ένα βιβλίο με τα... μπινελίκια που έχωνε ο ΔΟΛ είκοσι χρόνια στον Ανδρέα Παπανδρέου. Best seller θα γίνει. Για να μάθουν οι νεότεροι την ιστορία του τόπου και να την θυμηθούν οι παλαιότεροι.

Θα τρίζουν τα κόκκαλα του... Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. 
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου