Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

... ο "κλεφτοπόλεμος" στην ΕΣΗΕΑ συνεχίζεται ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Σε διπλό «ταμπλό» παίζει η τρόικα της ΕΣΗΕΑ

Ανακοίνωση

Από την μια μεριά προσποιείται ότι είναι με την επανάσταση στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και από την άλλη κάνει ό,τι λένε τα αφεντικά και τα υπόγεια του Μαξίμου η θλιβερή και επικίνδυνη πλειοψηφία στο ΔΣ ΕΣΗΕΑ.

Φαίνεται πως αυτή είναι η συμφωνία με τους δύο του Σύριζα και τον άλλο της ΔΗΜΑΡ. Έτσι έπνιξε, με τους ακριβοπληρωμένους αυλικούς της, την ανακοίνωση και τις αποφάσεις του ΔΣ της Τρίτης για να έχει μούτρα να δει τον Σαμαρά πρωί - πρωί την Τετάρτη στη συνάντηση -ταφόπλακα για το αγγελιόσημο.

Πώς να πει στον Πρωθυπουργό, που φόρεσε χειροπέδες στην ενημέρωση, ότι το ΔΣ αποφάσισε να δώσει στους εργαζόμενους της ΕΡΤ ένα όροφο στο κτίριο της οδού Ακαδημίας 20 για να λειτουργήσει το ραδιόφωνο και η web tv. Tην δυνατότητα εκπομπής του ραδιοφωνικού σταθμού της ΕΡΑ αλλά και μετάδοσης της διαδικτυακής τηλεόρασης της ΝΕΤ από το κτίριο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την Τρίτη, μετά από μαραθώνια ψηφοφορία το ΔΣ της Ένωσης. Η απόφαση λέει ξεκάθαρα:


- οι συνάδελφοι μπορούν να χρησιμοποιούν για τις μεταδόσεις τους και τις εγκαταστάσεις της Ένωσης, χωρίς όμως να εγκαταλείψουν την διεκδίκηση τους και τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ και τα γραφεία που έχει η ΠΟΣΠΕΡΤ και η ΠΟΕΣΥ-ΕΣΗΕΑ στο ραδιομέγαρο.

- το ίδιο να ισχύει και σε άλλες περιπτώσεις.

- την άμεση απομάκρυνση των αστυνομικών δυνάμεων και την αποκατάσταση του συνδικαλιστικού δικαιώματος που καταργήθηκε από τα ΜΑΤ

- την πραγματοποίηση ιδιαίτερου διαβήματος και την κατάθεση αναφοράς στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για όσα συνέβησαν και τις ευθύνες πολιτικών προσώπων και υπηρεσιακών λειτουργών αλλά και την βάναυση προσβολή του συνδικαλιστικού δικαιώματος καθώς και τους προπηλακισμούς συνδικαλιστών και εργαζομένων.

Ακόμη και η ανακοίνωση για την ΕΡΤ που εκδόθηκε μετά από τη συνάντηση στο γραφείο του Πρωθυπουργού, όπου η τρόικα της ΕΣΗΕΑ έφαγε πόρτα για το αγγελιόσημο και τα ασφαλιστικά ταμεία,  δεν λέει κουβέντα για τις πραγματικές αποφάσεις στο ΔΣ

Μέσα στον πανικό τους λογοκρίνουν και τον εαυτό τους…

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων
---
πηγή: http://typologies.gr/
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου