Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

... το αγγελιόσημο και τα "καλά παιδιά" της κυβέρνησης ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Τι παιχνίδια παίζουν
οι επικεφαλής των δημοσιογράφων;

Είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι γίνεται σχετικά με το αγγελιόσημο.

Γιατί τα «καλά παιδιά» της Κυβέρνησης που είναι επικεφαλής του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΕΣΗΕΑ, οι κυρίες Γιώτα Αντωνοπούλου και Μαρία Αντωνιάδου δεν λένε κουβέντα. Ή τουλάχιστον δεν λένε αυτά που συμβαίνουν.

Η πρώτη απεμπόλησε το αγγελιόσημο αφήνοντάς το να περάσει στους φόρους υπέρ τρίτων,  ενώ έχει καθιερωθεί υπέρ των εργαζομένων αντί εργοδοτικής εισφοράς. Και η δεύτερη δεν πέτυχε τίποτα υπέρ του δημοσιογραφικού κλάδου κατά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.

Από την άλλη η ΠΟΕΣΥ, ουδέν περί αυτού.

Και τέλος,  ο ΕΔΟΕΑΠ περικοπές. Και αδράνεια είσπραξης του αγγελιοσήμου.

Μπορούν οι προαναφερθέντες να μας πουν τι συμβαίνει; Γιατί αυτή η τακτική απαξίωσης των ζητημάτων του δημοσιογραφικού κλάδου;

Και δεν πρόκειται μόνο για τις συντάξεις κύριες και επικουρικές των σημερινών συνταξιούχων, αλλά για το μέλλον του δημοσιογραφικού κλάδου ολόκληρου.

Με ποια προοπτική προχωράμε για το μέλλον των νέων συναδέλφων;

Ή δεν υπάρχει προοπτική, απλά υπάρχουμε, μέχρι να περάσουμε σε άλλους φορείς ασφάλισης; Κι αν είναι έτσι, γιατί δε μας το λένε, γιατί παριστάνουν τους προέδρους, γιατί κάνουν επαφές; Μήπως και κερδίσουν κάποια άλλοι θεσούλα για τον εαυτό τους, παίζοντας τα παιχνίδια της Κυβέρνησης;

Ολοι οι συνάδελφοι παλιοί και νέοι πρέπει να απαιτήσουν το αυτονόητο! 

Το ξεκαθάρισμα και την ικανοποίηση των συμφερόντων τους!
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου