Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

... η ΔΤ πλήρωσε "καλά" λεφτά Μπόμπολα - ΔΟΛ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Έδωσαν 155.000 ευρώ
στο στούντιο Μπόμπολα-ΔΟΛ



Παρά τα όσα υποστηρίζουν δημοσίως οι αρμόδιοι υπουργοί τα έγγραφα για το κόστος λειτουργίας της Δ.Τ τις μέρες που το πρόγραμμα της έβγαινε από το κτίριο της Γγενικής γραμματείας, τους διαψεύδουν.

Όπως έγραψε η ιστοσελίδα thepressproject.gr η Δ.Τ στοίχησε στους Έλληνες πολίτες περισσότερα από 600 χιλιάδες ευρώ! Τα 155.000 από αυτά πληρώθηκαν για μετάδοση μόλις 8 ημερών από τα στούντιο TVE ιδιοκτησίας ομίλου Μπόμπολα και ΔΟΛ. Όπως μαρτυρεί το έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια οι 8 ημέρες μετάδοσης μαγνητοσκοπημένων επαναλήψεων στο studio TVE με το σήμα της Δ.Τ, το κόστος ροής ανέρχεται στο ποσό των 155.000 ευρώ! Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω έγγραφο αναρτήθηκε στη Διαύγεια τρεις ολόκληρους μήνες μετά την απόφαση, γεγονός που συνιστά ευθεία παραβίαση του νόμου από τον Γκίκα Μάναλη.

Συνολικά η εκπομπή προγράμματος της Δ.Τ πριν αυτή μετακομίσει στο κτήριο της ΕΡΤ στην Κατεχάκη, στοίχησε στο ελληνικό δημόσιο 600 χιλιάδες ευρώ., εκ των οποίων οι 468.000 αφορούσαν την ενοικίαση τηλεοπτικού εξοπλισμού ως τις 15 Οκτωβρίου.
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου