Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

... Σπανοπούλου Vs Χριστοδουλίδου - Αγγέλη ...

*
Ελένη Σπανοπούλου
***
*

Η Πόπη κάνει πόλεμο με λάσπη και με ψεύδη


Στην Ελλάδα του “φταίνε όλοι οι άλλοι κι ΌΧΙ εμείς” , υπάρχει και ο ΕΔΟΕΑΠ της Πόπης Χριστοδουλίδου και του Γιάννη Αγγέλη, του “για όλα φταίει η Σπανοπούλου”!

Το ίδιο ακριβώς επιχείρημα Προβόπουλου τον Ιούνιο του 2012…

Εύκολος λαϊκισμός, άρρωστη εμμονή, βολική διαφυγή από ευθύνες που έχουν στο ΔΣ η πασιονάρια του Πειραϊκού λιμανιού και ο αρχισυντάκτης του Capital.gr

Η ανάρτηση σας,  αγαπητοί συνάδελφοι στις ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ, με αναγκάζει σε απάντηση, όχι μόνο για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, αλλά να αποκαταστήσω την αλήθεια.

• Και οι δυο συνάδελφοι στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ πρότειναν σκληρά μέτρα περικοπών.

• Χριστοδουλίδου και Αγγέλης πήραν μέρος σε δυο επιτροπές για τις περικοπές συντάξεων και μισθών

• Η πρόταση ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ήταν πλαφόν σε ΌΛΕΣ τις ΣΥΝΤΆΞΕΙΣ 600 € και περικοπές μισθών στο 1.000.000 € .

• Τους αριστερίστικους λεονταρισμούς για λαϊκά δημοψηφίσματα, τις συνδικαλιστικές μαιμουδιές με απουσίες, στημένες εντάσεις και παρωδίες αποχωρήσεων από τις συνεδριάσεις τις άρχισαν όταν κατάλαβαν την σοβαρότητα των αποφάσεων και καλά θα ήταν να τις περιόριζαν στην Ακαδημίας…

• Ο ΕΔΟΕΑΠ, όμως, είναι ασφαλιστικός φορέας ΌΧΙ πεζοδρόμιο για ντουντούκες! Έτσι αποφάσισαν την αποχή από τις διαδικασίες και την καταψήφιση των αποφάσεων.

Αυτό το δίδυμο, όμως, της θλιβερής ανευθυνότητας είναι και θα παραμείνει μειοψηφία που προσπαθεί στην πιο κρίσιμη ώρα να την… κάνει με ελαφρά πηδηματάκια χωρίς να ενώνει δυνάμεις στην κοινή αγωνία για το Ταμείο μας.

Αν ήρθαν στον ΕΔΟΕΑΠ για να δικάσουν έχουν καταλάβει λάθος. Η Δικαιοσύνη και η ιστορία έχουν και λόγο και κρίση και μιλούν πάντα στην ώρα τους!

Προς ώρας… οι Χριστοδουλίδου - Αγγέλης μειοψηφούν σε αξιοπιστία και πλειοδοτούν σε λαϊκισμό, εμμένοντας σε “αριστερές” πρακτικές που πολύ έβλαψαν και το δημοσιογραφικό χώρο και το αριστερό Κίνημα …

Επιλέγουν την πρακτική της ΛΙΠΟΤΑΞΙΑΣ από τον αγώνα, στρίβοντας, όχι δια του αρραβώνος αλλά σε γάμο με την υποσχετική ότι αυτό γίνεται για το καλό μας!

Τις περικοπές τις κάνουν οι κακοί για να μπορεί η Πόπη και όλοι μας να έχουμε τα φάρμακα μας, αισιόδοξα τουλάχιστον μέχρι να περάσει η Κρίση…

Επί των καταγγελιών της αριστερής νεόκοπης εργοδότριας τώρα που ζητά την κεφαλή επί πίνακι εργαζόμενου στελέχους του Ταμείου μέλους της ΕΠΗΕΑ, η απάντηση μου είναι: Ας τον απολύσει! Ο κύριος του Mega έχει όνομα, αξιοπρέπεια και σωματείο για να της απαντήσει. Η κυρία του Έθνους έχει το θάρρος να γράψει τ όνομά του για να πάρει απάντηση;

Εδώ φθάσαμε λοιπόν; Στην ανθρωποφαγία; Με ανώνυμες καταγγελίες και βρωμιές σαν αυτές με τις οποίες, δημόσια πάλι, η Πόπη μας τάραξε στη ΓΣ για μαγαζάκια, απάτες και πελατειακό κύκλωμα γιατρών στον ΕΔΟΕΑΠ; Και μόλις το Σωματείο των γιατρών έστειλε εξώδικο στη Διοίκηση μην την είδατε την πρόεδρο ΤΥΠ;

Τέλος, για τις ευθύνες μου για τις οποίες κρίθηκα, κρίνομαι και θα κριθώ όπου δει, αλλά πάντως όχι με τέτοιο άθλιο τρόπο, συνιστώ στην Πόπη να μάθει αριθμητική ….

Σε πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ απάντησα στον περιστασιακό της σύντροφο ( πολιτικά εννοώ…) Γιάννη Αγγέλη, που υπολογίζει ότι τα αποθεματικά μας στην δολοφονική αγκαλιά του κου Προβόπουλου ΘΑ είναι σε λίγο καιρό 80 εκ.€ από 48 που ΘΑ ήταν (!!!!) , πως αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν πατίνι!

Όμως η Πόπη δεν ήταν Διοίκηση τον Μάρτιο του 2012. Σήμερα είναι. Και δεν δικαιούται να ψεύδεται σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, αλλά οφείλει να διοικήσει με αποφάσεις και όχι επαναστατικές π@ρδές!

Αν κάτι κρύβει η ανακοίνωση του ΔΣ (που φέρει την υπογραφή του ετερόκλητου συμμάχου της Σόμπολου) αυτό είναι η αγωγή των 90.000.000€ κατά Προβόπουλου που ΜΟΝΗ και ΕΝΩΜΕΝΗ η Διοίκηση Σπανοπούλου υπέγραψε και υπέβαλε!

Γιατί διπλό κούρεμα φυσικά δεν υπάρχει!

Χρησιμοποιείται από αριστερά και όχι μόνο παπαγαλάκια του Συστήματος σε διατεταγμένη υπηρεσία για να στρέψουν την προσοχή μακριά από το πραγματικό έγκλημα που είναι το PSI του Κοινού Ασφαλιστικού Κεφαλαίου.

Η Πόπη είναι απλώς ένα από τα εργαλεία τους.

Είμαι βέβαιη πως δεν καταλαβαίνει καν ότι στα ανύπαρκτα 48 εκ.€, που ψευδώς αναφέρει, τα 14 είναι στην ΤτΕ, τα 25 στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με επιτόκιο 4,6% και τα 3,6,9 κλπ, θα τα είχαμε κερδίσει ΑΝ η γιαγιά μου είχε καρούλια…

Γιατί ΑΝ δεν…και η τιμή των κουρεμένων ομολόγων Παπαδήμου - Βενιζέλου είχε πέσει, τότε η μεν Μικρασιάτισσα γιαγιά μου, η Πολύμια θα εξακολουθούσε να είναι νεκρή, αλλά η Πόπη θα έπρεπε να στήσει ένα άγαλμα Σπανοπούλου στο προαύλιο του ΕΔΟΕΑΠ.

Επειδή, όμως, τζόγο 23 εκατομύρια ευρώ με τα λεφτά του Ταμείου δεν έπαιξα εγώ, αλλά ο σύντροφος της στο πάλαι τιμημένο ΚΚΕ Νικόλτσιος στο ίδιο ΔΣ με τον πάλαι ποτέ τιμημένο σύντροφο Σαββίδη - και ´γι αυτο μόνο η Σπανοπούλου μίλησε και κατέθεσε στον Εισαγγελέα - καλύτερα να προσέχει και να σκέφτεται όταν μιλάει.

Μπορεί, αν της αρέσει, να παίζει αμάδες με τα 145€ που υπέγραψα για φιλοδωρήματα εταιρικών γευμάτων ή τα 17 ταξίδια που έκανα με τις τρεις θεσμικές μου ιδιότητες, σε δυο χρόνια, αλλά μέχρι εκεί!

Παραπάνω αριθμητική δεν γνωρίζει… Εγώ το ξέρω. Καιρός είναι να το παραδεχθεί και η ίδια και να εντείνει την προσπάθεια σ΄ αυτό που έχει αναλάβει. Είναι Πρόεδρος μια εισηγητικής επιτροπής του ΤΥΠ χωρίς εκτελεστικό ρόλο.

Εκτός από την Επανάσταση έχουμε πολύ δουλειά στο Ταμείο, έναν οργανισμό που τον βρήκε νοικοκυρεμένο και καλά οργανωμένο επειδή κάποιοι σαν τη Σπανοπούλου δούλεψαν μερόνυχτα για να συμμαζέψουν την σάπια κόπρο του Αυγείου.

Μόνη σου τα γράφεις Πόπη:
"χρέη από το ΄95"…

Με το να βρίζουμε γιατρούς, να ταπεινώνουμε υπαλλήλους και να ψευδολογούμε άνανδρα για όσους διαφωνούν μαζί μας, δεν βγαίνει πέρα ο αγώνας όλων για τον ΕΔΟΕΑΠ.

Και για να μαθαίνεις δες το παρακάτω βιντεάκι http://www.youtube.com/watch?v=itZcDs1rIaw μήπως και καταλάβεις τον αγώνα και την αγωνία χρόνων στον ΕΔΟΕΑΠ.

Άντε Πόπη μείνε ήσυχη. ΕΣΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ
Θα το θυμόμαστε όλοι. Να είσαι σίγουρη.
Εγώ που ψήφισα αναλαμβάνω την ευθύνη
Έτσι λέγεται αυτό, Ευθύνη Διοίκησης.
Περαστικά για σένα και για όλους μας να είναι όλα!
Καθένας με την αρρώστια του, τις εμμονές του, το πάθος του και τον Αγώνα του.

Χαιρετίσματα στην εξουσία των Δεξιών και των Πασόκων που κατέστρεψαν τον τόπο.

Χαιρετίσματα και στην εξουσία των Αριστερών που πετάνε την καυτή πατάτα της ευθύνης όταν τους καίει τα χέρια μ ένα ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ.

Με λύπη όχι για την Πόπη, αλλά για την πατρίδα μας και τη ζωή όλων μας
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου