Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

... ΔΟΛ: οι εργαζόμενοι σε τι ακριβώς φταίνε; ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

«Ψυχιατρείο» ο ΔΟΛ!



Τελικά ο Κουβουτσάκης παραμένει στον ΔΟΛ,
 ενώ οι απολύσεις δεν θα ξεπεράσουν τις 15

Μέσα σε ένα 24ωρο έχουμε συνεχείς ανατροπές στη Μιχαλακοπούλου με θύματα τους εκατοντάδες εργαζομένους που βρίσκονται σε νευρική κρίση. Ενώ τα διευθυντικά στελέχη του ΔΟΛ έλεγαν ανοικτά στους εργαζομένους ότι θα γίνουν πάνω από 70 απολύσεις, τελικά μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν ο Σταύρος Ψυχάρης αποφάσισε να εκτονώσει το κλίμα… Έτσι, οι τελευταίες διαρροές αναφέρουν ότι ο αριθμός των απολύσεων μέχρι το τέλος του έτους δεν θα ξεπεράσει τις 15.

Παράλληλα μαθαίνουμε ότι ο Π. Κουβουτσάκης τελικά θα παραμείνει στη Μιχαλακοπούλου, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρες οι αρμοδιότητες που θα έχει από εδώ και πέρα. Από το περιβάλλον του λένε ότι είναι ένας δύσκολος και αψύς χαρακτήρας που ανάβει αμέσως και ήταν αναμενόμενο όταν είδε τον Σταύρο Ψυχάρη να μην υλοποιεί στο ακέραιο τις εισηγήσεις του να αντιδράσει λέγοντας, «παραιτούμαι»! Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο γνωστός και ως γκαλερίστας κ. Κουβουτσάκης ηρέμησε όταν ξανασκέφτηκε το ποσό που έχει συνεισφέρει στα ταμεία του ΔΟΛ, με αποτέλεσμα να καταλήξει – στο αυτονόητο, δηλαδή, καλύτερα να είναι παρών, προκειμένου να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και φυσικά να τις διαμορφώνει!

Ωστόσο, το μεγάλο ερώτημα παραμένει για το τι θα συμβεί από ‘δω και πέρα, αλλά και το πώς θα ισοσκελιστεί το ποσό που είχε προϋπολογιστεί ως μείωση κόστους από τις απολύσεις στα χαρτιά των ισολογισμών. Στην πραγματικότητα είναι το νέο σουντόκου που καλούνται να λύσουν τα στελέχη του ΔΟΛ και ήδη ακούγονται διάφορα σενάρια που σχετίζονται με τις απολαβές των εργαζομένων! Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες το επόμενο διάστημα, ενώ οι εργαζόμενοι θα είναι σε μόνιμη νευρική κρίση, χωρίς κανείς να αντιλαμβάνεται ότι υπό αυτές τις συνθήκες τίποτα δεν μπορεί να δουλέψει σωστά!
---
πηγή: Enimerosi24
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου