Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

.. ΕΣΗΕΑ - επίδομα Χριστουγέννων - άνεργα μέλη ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Οι προϋποθέσεις για τη λήψη
του χριστουγεννιάτικου βοηθήματος
από τα άνεργα μέλη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να δοθούν και φέτος οικονομικά βοηθήματα για τα άνεργα μέλη της Ενώσεως ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Το ύψος του βοηθήματος ορίζεται φέτος στα 700,00 ευρώ. Επιπλέον 100,00 ευρώ θα δοθούν για κάθε ανήλικο παιδί του δικαιούχου.

Οι προϋποθέσεις για τη λήψη του βοηθήματος είναι οι εξής:

Α. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ:
  • Συνάδελφοι, οι οποίοι είναι άνεργοι από την 1/1/2009 (5ετία) και το ετήσιο οικογενειακό εισόδημά τους δεν ξεπερνάει τις 12.000 ευρώ και τις 2.000 ευρώ για κάθε παιδί.
  • Συνάδελφοι, οι οποίοι λαμβάνουν το επίδομα ανεργίας από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, θα λάβουν τη διαφορά ανάμεσα στο βοήθημα της ΕΣΗΕΑ (700 ευρώ+100 ευρώ για κάθε παιδί) και του επιδόματος ανεργίας για τα Χριστούγεννα που θα λάβουν από το Ταμείο.
  • Συνάδελφοι, οι οποίοι έμειναν άνεργοι μέσα στο 2013 και βεβαιώνουν με Υπ. Δήλωση ότι το οικογενειακό εισόδημά τους για το τρέχον έτος δεν ξεπερνά τις 12.000 ευρώ και τις 2.000 ευρώ για κάθε παιδί.

Β. ΤΡΟΠΟΣ ΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ:
  • Όλοι οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στη Γραμματεία της ΕΣΗΕΑ. Όσοι δεν έχουν ήδη καταθέσει το εκκαθαριστικό σημείωμα οικ. έτους 2013 και το Ε9, θα πρέπει απαραιτήτως να τα συνυποβάλλουν με την αίτηση.
  • Οι συνάδελφοι, οι οποίοι έμειναν άνεργοι μέσα στο 2013 και θα βεβαιώσουν με Υπ. Δήλωση ότι, βάσει του εισοδήματός τους, είναι δικαιούχοι του βοηθήματος Χριστουγέννων, θα δεσμευτούν να προσκομίσουν το εκκαθαριστικό σημείωμα του οικ. έτους 2014 για τον απαραίτητο έλεγχο από τις υπηρεσίες.

Γ. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ:
  • Όσοι συνάδελφοι έμειναν άνεργοι το τελευταίο χρονικό διάστημα και έλαβαν τις αποζημιώσεις τους και το επίδομα Χριστουγέννων.
  • Όσοι συνάδελφοι είναι περισσότερα από 5 έτη άνεργοι.
  • Όσοι συνάδελφοι έχουν λάβει από το Ταμείο Αλληλοβοηθείας της ΕΣΗΕΑ περισσότερα από 12.000 ευρώ.

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη Γραμματεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 5ος όροφος) έως και την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 τις εργάσιμες ημέρες από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ.

Το βοήθημα θα αρχίσει να καταβάλλεται από τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 έως και την Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου