Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

... ΔΟΛ και "Πήγασος" εις σάρκαν μίαν(;) ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Περιμένουν το ΟΚ του κυρ Γιώργου
για τη συγχώνευση του Πήγασου με τον ΔΟΛ


Στο προσκήνιο έρχεται και πάλι το θέµα της συγχώνευσης Πήγασου - ∆ΟΛ. Ο Σταύρος Ψυχάρης, µετά τη συνάντησή του µε τον Βαρδή Βαρδινογιάννη (για το Mega), είχε τετ-α-τετ και µε τον Φώτη Μπόµπολα, θέτοντας επί τάπητος την επιτάχυνση των σχετικών διαδικασιών. Σύµφωνα µε το σκεπτικό του, µια τέτοια κίνηση θα µπορούσε να αποδειχθεί ευεργετική για την εξυγίανση των δύο πάλαι ποτέ κραταιών εκδοτικών µαγαζιών και να εξασφαλίσει προοπτική για το µέλλον.

Το µοντέλο που τοποθετεί ως βάση στην όλη συζήτηση η πλευρά Ψυχάρη προβλέπει κατάργηση των περιοδικών των δύο οµίλων και των ζηµιογόνων εκδόσεων, όπως π.χ. η «Ηµερησία», καθώς και αναστολή της λειτουργίας του «Βήµα» FM.

Οπως αναφέρει το SECRET της εφημερίδας Παραπολιτικά, ο Φώτης Μπόµπολας έχει ήδη συµφωνήσει µε το σενάριο συγχώνευσης ∆ΟΛ - Πήγασου και µάλιστα, όπως λένε οι γνωρίζοντες, οι εξελίξεις θα τρέξουν πολύ γρήγορα, αφού ουσιαστικά εκκρεµούν µόνο τα τυπικά. Πάντως, για να µπει το νερό στ’ αυλάκι, θα πρέπει πρώτα να δώσει τη συγκατάθεσή του ο ίδιος ο Γιώργος Μπόµπολας, κάτι που, αν συµβεί, θα σηµάνει αυτόµατα και την επισηµοποίηση της συµφωνίας.

Την ίδια ώρα, ο Φώτης Μπόµπολας δεν κρύβει στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του την πρόθεση να µειώσει ακόµη περισσότερο το λειτουργικό κόστος του Πήγασου, ενώ εξετάζει το ενδεχόµενο εισόδου στρατηγικού επενδυτή τόσο στο Mega όσο και στην «Ιριδα»
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου