Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

... ΕΡΤ - δελτίο ειδήσεων με τα ΜΑΤ παρέα ...

*
efsyn.gr
***
*

Από το... πεζοδρόμιο συνεχίζει να εκπέμπει η ΕΡΤ,
παρά τις δυσκολίες και την «έξωση» από το Ραδιομέγαρο

LIVE το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ
μπροστά στα ΜΑΤ

Δελτίο Ειδήσεων βγάζουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, μπροστά στα ΜΑΤ που περιφρουρούν το Ραδιομέγαρο.

Δείτε ΕΔΩ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ μέσω της ΕΤ-3.

Νωρίτερα, οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ είχαν απευθύνει κάλεσμα προς τα μέσα ενημέρωσης για να καλύψουν το γεγονός, αλλά και προς τους πολίτες να συνδράμουν στον αγώνα τους, ζητώντας τους να δώσουν το «παρών» έξω από το Ραδιομέγαρο.

Πράγματι, έξω από το Ραδιομέγαρο έσπευσαν χιλιάδες άνθρωποι. Η κεντρική πύλη του κτιρίου παραμένει κλειστή και εξακολουθεί να είναι φρουρούμενη από δυνάμεις της Αστυνομίας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, πολλά εργατικά σωματεία και εκπρόσωποι από οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους και τονίζοντας ότι δεν θα περάσει η κίνηση της κυβέρνησης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης αναφέρθηκε στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε κατά της κυβέρνησης το κόμμα του, ενώ ο βουλευτής του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής επεσήμανε πως το ΚΚΕ καλεί συνδικάτα και μαζικούς φορείς να στηρίξουν αυτόν τον αγώνα.

Εξάλλου, όπως ανακοινώθηκε, αύριο το απόγευμα (18.30) στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών οι απεργοί διοικητικοί υπάλληλοι των Πανεπιστημίων και η ΠΟΣΠΕΡΤ θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη για συντονισμό του αγώνα τους.
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου