Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

... "Sentra FM": Δικαιώθηκες; Απολύεσαι !..

*
ΕΤΕΡ
***
*

Αυτός είναι ο σεβασμός των δικαστικών αποφάσεων
από την διοίκηση του ραδιοσταθμού SENTRA FM


Χθες δικαιώνεσαι από τα δικαστήρια,
σήμερα σε απολύουν ξανά

Χθες ανακοινώσαμε την δικαίωση δύο συναδέλφων μας τεχνικών που απελύθησαν από τον ραδιοσταθμό SENTRA FM, καθώς μέσω της δικαστικής απόφασης 2888/2013 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κρίνεται άκυρη η απόλυσή τους. Οι συνάδελφοι είχαν απολυθεί επειδή δεν δέχθηκαν να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις κατώτερες της ΣΣΕ μας.

Σήμερα (χθες) και την ώρα που στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαζόταν η προσφυγή για ακυρότητα απόλυσης τεσσάρων άλλων συναδέλφων μας από τον ίδιο ραδιοσταθμό και για τον ίδιο λόγο, η διοίκηση του ραδιοσταθμού SENTRA FM απέστειλε εκ νέου απόλυση στον ένα εκ των δύο, προς το παρόν, συναδέλφων που μόλις χθες δικαιώθηκαν!!!

Έτσι ουσιαστικά ο εργοδοτικός μηχανισμός του SENTRA FM προσπαθεί να επιβάλει την απόλυση του συναδέλφου μας που μόλις ΧΘΕΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ από την Δικαιοσύνη.

Δηλώνουμε προς την εργοδοτική πλευρά ότι δεν θα αφήσουμε τους συναδέλφους μας έρμαια στην οικονομική ευρωστία του εργοδότη ο οποίος προσπαθεί, με αλλεπάλληλες δίκες και νομικές πράξεις που στοιχίζουν ακριβά για έναν απολυμένο και άνεργο, να ανατρέψει τις δικαστικές αποφάσεις.

Καλούμε την Πολιτεία να βάλει επιτέλους φρένο στην εργοδοτική ασυδοσία και να σταματήσει έστω και τώρα να βοηθά με τις μνημονιακές πολιτικές τους επωφελούμενους εργοδότες να τσακίζουν τους εργαζόμενους και να αυξάνουν τις στρατιές ανέργων που οι ίδιοι με την υποστήριξη της κυβέρνησης δημιούργησαν.

Κανείς μόνος του απέναντι σε κυβέρνηση και εργοδότες. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος όμως η νίκη θα είναι δική μας. Των εργαζομένων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου