Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

... Μ.Α.Σ.Α. παντού και για τα πάντα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Η Μ.Α.Σ.Α.,
ο Ηγέτης Τσαλαπάτης
και η Ρόζα Κατσίμη


«Σπάει ταμεία» στο διαδίκτυο μια νέα Πρωτοβουλία που παρεμβαίνει με καυστικότατο χιούμορ στα δημοσιογραφικά δρώμενα και ειδικότερα στην ΕΣΗΕΑ και τον ΕΔΟΕΑΠ.

Η... Πρωτοβουλία έχει τα αρχικά Μ.Α.Σ.Α. (Πρωτοβουλία Μισθωτών & Ανέργων Συντακτών Αττικής) και παρενέβη για μια ακόμα φορά σήμερα σχολιάζοντας την επίθεση του μέλους του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τσαλαπάτη στην ΓΓ της Ένωσης Μαριλένας Κατσίμη καθώς και την απόλυση Μπογιόπουλου από το Ριζοσπάστη και τα τεκταινόμενα στον ΕΔΟΕΑΠ. Απολαύστε την ανακοίνωση που ακολουθεί:

«Οργή και θυμός διακατέχει την Πρωτοβουλία Μισθωτών & Ανέργων Συντακτών Αττικής (Μ.Α.Σ.Α.). Προσέξτε:

Η νεόκοπος Γ. Γραμματέας της ΕΣΗΕΑ, η -κατά την τσαλαπάτεια γραφή- «Κα Κατσίμη» (προλαμβάνουμε τους κακεντρεχείς ότι το «Κα» είναι συντομογραφία του «Κυρία» και δεν οφείλεται σε βραδυγλωσσία: Η Κα Κατσίμη δίχως τσίπα και σεβασμό τόλμησε να απαντήσει στον Ηγέτη μας, ο οποίος πρόσφατα την ανέβασε από τα υπόγεια της ανωνυμίας στα ρετιρέ των επιλεγμένων για να την βρίσει. Σωστά ο Γκουρού επισημαίνει ότι η «Κα» βιάστηκε να απαντήσει. Το άγουρο μέλος ανόητα περιφρονεί την τιμή της επιλογής, ανερυθρίαστα αντικρούει και ασεβώς περιφρονεί το ρηθέν υπό του Αβά Ησαίου ότι «Ἐκεῖνος ποὺ ἠμπορεῖ νὰ ὑποφέρῃ τὸν σκληρὸν λόγον ἀποκτά τὴν εἰρήνην τοῦ σώματος, τῆς ψυχῆς καὶ τοῦ πνεύματος», όπως μπορεί να την διαβεβαιώσει η ακατονόμαστη προεδρίνα της ΕΣΗΕΑ, ως εκλεγείσα δια θαύματος, αλλά και κάθε παλιό παπαδάκι, εκπαιδευθέν παιδιόθεν ως κουβαλητής εξαπτέρυγων.

Η κλεψίτυπη Ρόζα Λούξεμπουργκ της Συσπείρωσης τολμά να χαρακτηρίσει τον Ανεπανάληπτο «επαγγελματία συνδικαλιστή», όταν όλοι γνωρίζουμε ότι στον μακρόχρονο βίο του ο Αρχηγός υπήρξε σκληρά εργαζόμενος σε μια και δυο και ενίοτε τρεις και τέσσερις δουλειές, ταυτόχρονα. Όταν Εκείνος έτρεχε ατημέλητος από δουλειά σε άλλη και άλλη δουλειά να προλάβει – τα πρόσθετα διακεκριμένα καθήκοντα πιστοποίησης βιομηχανικού μόχθου στην Επιτροπή Ελαιολάδου, ως αριστίνδην μέλος του λαοκρατικού ΕΒΕΑ, η νυν γ.γ. της ΕΣΗΕΑ εκφωνούσε αραχτή και φτιασιδωμένη ειδήσεις από τη συστημική δημόσια τηλεόραση. Το σύνθημα «Οέ Οέ Οέ, νάμαι σε ΔΟΛ, ΑΠΕ, ΟΠΕ, ΔΕΗ, ΕΔΗΚ, ΑΤΕ κτλ» είναι στα χείλη κάθε καταδιωγμένου παπαγάλου στη ζούγκλα της αξιοκρατίας. Κάτω οι διορισμένες υπηρέτριες της εξουσίας. Ούρα (όχι ακράτειας) ούρα, ούρα στους καταδιωγμένους, που η «επάρατη δεξιά» το 1980 διόρισε στο ΑΠΕ, ενώ το ληστογενές ΠΑΣΟΚ το 1982 ενίσχυσε το εισόδημά τους και με τον ΟΠΕ για να υλοποιηθεί το ρηθέν υπό του προφήτη: «εζούσε μια ζωή ρισκέ, μα πάντοτε την εύρισκε».

Οι παρατάξεις υποχρεούνται να οργανώσουν σχετικά σεμινάρια εκπαίδευσης τιμής και προσκύνησης. Ο Τρίμης να προσκομίσει 1300 φορές χειρόγραφα την ομολογία «Υπόσχομαι, δεν θα το ξανακάνει» και ο υπάλληλος της ΕΣΗΕΑ που αντιμίλησε, δήθεν υπερασπιζόμενος την αξιοπρέπειά του, αφού πλύνει το τζιπ γωνία Βαλαωρίτου και Ακαδημίας να οριστεί επί εξάμηνο delivery από Κινέζικο - σουβλασερί αποκλειστικά στον έκτο και τα ανάπαλιν από τις σκάλες. Να εξουσιοδοτηθεί ο Ντελέζος, ώστε να ελέγχει αυστηρά μήπως γίνει παράκαμψη στον τέταρτο για να εξυπηρετούνται οι Σαββιδοκουμπιάδες. H Μ.Α.Σ.Α. ως off shore παράταξη συντάσσεται με την θυγατρική ΚΕΔ, υιοθετεί τον χαρακτηρισμό «ευγενής» που αποδόθηκε με ανακοίνωση στον Ηγέτη μας, τον επεκτείνει με την ιδιότητα «Ευπατρίδης της Δημοσιογραφίας», και καλεί το Διασωματειακό να συνέλθει για να αποδώσουν σε ειδική τελετή την πλάκα στον Μεγάλο οι κομμώτριες, κηπουροί και ξυλουργοί των συγκροτημάτων, ως ένδειξη πλήρους και ειλικρινούς μεταμέλειάς τους.

Προσκαλούμε κι εμείς την Κα Κατσίμη να αλλάξει παράταξη, αφού όμως αποκτήσει τις συστάσεις που ζητήθηκαν: Δηλαδή να γίνει ευγενής ως Τσαλαπάτης, για να δυνηθεί εγγραφή στην ευγενή ΚΕΔ των Βαρώνων, Μαρκησίων, Λόρδων (βλ λήμμα λόρδα) κλπ. τιμαριούχων του κλάδου. Προτρέπουμε, στο μεταξύ, η μείραξ Γενική να εκτελέσει τους άθλους που ορίστηκαν στο τελευταίο διάταγμα της ΚΕΔ. Πρώτα να πληρωθούν οι επί δεκαετία απλήρωτοι συνάδελφοι του ΕΞΠΡΕΣ και λοιποί εργαζόμενοι του καταλόγου των Εταιρειών όπως δημόσια κατατέθηκαν. Μετά εντέλλεται η εξυβρισθείσα να προσληφθούν εντός 24ώρου από της παρούσης οι απολυμένοι από τον ΔΟΛ, ραδιόφωνα, αθλητικές εφημερίδες, την ιδιωτική εκπαίδευση, τη Χαλυβουργία και τη ΝΕΡΙΤ. Αφήνουμε τους πρώην εργαζόμενους σε Κωστόπουλο, Λυμπέρη, 3P, Ανεμοδουρά και λοιπούς, οι οποίοι θα τακτοποιηθούν άπαντες στις συνεταιριστικές οργανώσεις που θα στηθούν από τον έμπειρο στη σύσταση εταιρειών διαφόρου τύπου και μαϊμού Ένωσης Μπερεδήμα, του οποίου σημειώνουμε η άδεια εναγκαλισμών έληξε και καλείται να επιστρέψει στον ανένδοτο αγώνα κατά του ΕΤΑΠ για να πετύχουμε καίρια χτυπήματα στην εκδοτική εξουσία και στον μηχανισμό είσπραξης αγγελιοσήμου. Να απομακρυνθούν από την ΕΣΗΕΑ εδώ και τώρα οι νομικοί (imitation stαr), γνωστοί του Γκανά, για να υπηρετήσει ο εγκεκριμένος star, εκλεκτός του Εκλεκτού μας.

Συλλυπούμαστε τον σύντροφο Μπογιόπουλο και αναμένουμε μετά το πρώτο βιβλίο του «Είναι ο καπιταλισμός Ηλίθιε» το δεύτερο με τίτλο «Αυτός είναι ο Περισσός Ηλίθιε» σε πρόλογο Χριστοδουλίδου και άλλων τέως ...κουμουνιστών. Τέλος πληροφορούμαστε ότι στον ΕΔΟΕΑΠ ο Πάνος Σόμπολος συνεδριάζει ακατάπαυστα και μια και δυο φορές την εβδομάδα. Εκεί τα μέλη μαζεύονται, κοιτάζονται, υβρίζουν, κάνουν και κανένα ρουσφέτι, αγκαλιάζονται, σταυροφιλιούνται, χαιρετιούνται και φεύγουν, μοίρα των συγγενών έξω από την Εντατική πριν καταλήξει ο ασθενής εντός. Αναμένεται ευχαριστήρια επιστολή από την αεροπορική εταιρεία για την κατανόηση του ΕΔΟΕΑΠ στην προσπάθεια μείωσης των ελλειμμάτων της, πηγαινοφέρνοντας τους Θεσσαλονικιούς στις συνεδριάσεις. Κύκλοι κοντά στον πρόεδρο ενημερώνουν ότι, στα μέτρα της οικονομίας, είναι πιθανή η εγκατάσταση οθόνης για τηλεδιάσκεψη με την συμπρωτεύουσα και προβολή ντοκιμαντέρ για την περιπλάνηση των ασφαλισμένων ψαριών στους βυθούς του ΕΟΠΥΥ.

Εκάλη 2 Νοεμβρίου 2013


μπροστά στο σεξ-πυρικό ερώτημα,
να έχω δάσος ή αναμμένο τζάκι;»
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου