Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

... ΕΣΗΕΑ: άλλη μια ανακοίνωση για το "Κέρδος" - ε, και; ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Αδιάλλακτη και αφερέγγυα

η ιδιοκτησία της εφημ. "Κέρδος"

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την αδιαλλαξία και την αφερεγγυότητα της ιδιοκτησίας της εφημερίδας «Κέρδος». Οι εργαζόμενοι, μετά από απεργιακές κινητοποιήσεις δύο μηνών, εξακολουθούν να βρίσκονται απλήρωτοι από τον Απρίλιο 2013 (4,5 μήνες) και με οφειλές, λόγω μη εφαρμογής των ΣΣΕ και της παράνομης μονομερούς μείωσης των μισθών τους, σύμφωνα με απόφαση του ΣΕΠΕ και γνωμοδότηση του υπ. Εργασίας.

Έως και σήμερα η εργοδοσία εμφανίζεται ασυνεπής ακόμη και ως προς τις ίδιες της τις δεσμεύσεις ενώπιον της πολιτικής ηγεσίας του υπ. Εργασίας,στο πλαίσιο των δύο τριμερών συσκέψεων που έγιναν τον Οκτώβριο.

Η ιδιοκτησία της εφημερίδας «Κέρδος», δυστυχώς, ξεχνά(;) τις επί δεκαετίες κερδοφόρες οικονομικές της χρήσεις. Παράλληλα, ο βασικός μέτοχος, μεγαλοεπιχειρηματίας και ένας από τους πλουσιότερους Έλληνες, κ. Θωμάς Λιακουνάκος, ενώ φέρεται να λαμβάνει χρήματα από το ελληνικό Δημόσιο (ΕΟΠΥΥ), αρνείται πεισματικά να προχωρήσει στην αποπληρωμή των οφειλομένων του στους εργαζομένους.

ΤO ΔΙΟΙΚΗΤΙΚO ΣΥΜΒΟΥΛΙO
---
Σχόλιο "Α": ... άντε, να διαβάσουμε και καμιά οργισμένη ανακοίνωση για το "Κέρδος" και από την ΕΤΗΠΤΑ του Μυλωνά και της παρέας του ... σαν κι αυτή που (δεν) έβγαλε για την "Εξπρές" και τον Καλοφωλιά ...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου