Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

... απίθανες καταστάσεις στην "Τρίτη Όψη" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η "Ελευθεροτυπία" ζητά να ξεχάσουν
τους τρεις χρωστούμενους μισθούς
οι εργαζόμενοι

Αναστάτωση χθες στην «Ελευθεροτυπία», από το υπόδειγμα σύμβασης που έπεσε στα χέρια των συντακτών.

Της σύμβασης δηλαδή, που έπρεπε να υπογράψουν ως την Πέμπτη, μπας και πάρουν τον μισθό Νοεμβρίου.

Στο έγγραφο, υπήρχαν 4 παράγραφοι, από τις οποίες η τέταρτη ξεσήκωσε την οργή των εργαζομένων γιατί έγραφε:

« Ο Εργαζόμενος συμφωνεί και αποδέχεται ως αναγκαίο για την λειτουργική εξυγίανση της εταιρείας ότι η καθυστέρηση καταβολής έως και τριών μηνιαίων μισθών μέχρι σήμερα δεν συνιστά σπουδαίο λόγο για την εκ μέρους του καταγγελία της Σύμβασης Εργασίας ή τη λήψη από αυτόν οιασδήποτε μορφής εξασφαλιστικών μέτρων κατά της Εταιρείας ».

Ούτε λίγο ούτε πολύ η Εταιρεία που εκδίδει την «Ε» («Τρίτη Οψη»), ζήταγε από τους εργαζόμενους να ξεχάσουν τους τρεις μισθούς που τους χρωστάει!

Οι εργαζόμενοι αντέδρασαν έντονα, απείλησαν με απεργία και η τέταρτη παράγραφος πήγε περίπατο. Εμεινε μόνο η τρίτη παράγραφος που λέει για τα τρία μισθά που οφείλονται:

«Συμφωνείται ότι η εξόφληση των δεδουλευμένων των μηνών Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2013 θα γίνει με εκχώρηση ανά μήνα μέρους των τιμολογίων του διαφημιστικού εσόδου των πελατών της Εταιρείας, ώστε με τον τρόπο αυτό να επιτευχθεί η σταδιακή αποπληρωμή μέχρι την 31η Αυγούστου 2014 ».

Υ.Γ.: ... και στο βάθος όλων αυτών (ξανα)εμφανίστηκε "επενδυτής" ... τι 'χες Χάρη τι 'χα πάντα ...
---
πηγή: http://newpost.gr
---
*

2 σχόλια:

  1. Απορία!!!;;;; απείλησαν με απεργία πώς απειλούν με απεργία και δεν σηκώνονται να φύγουν αφού τους χρωστά ή τους αρέσεις απλώς να λέγονται απλήρωτοι ...... εργαζόμενοι.
    Παρατήρηση: σε περίπτωση που αρέσκονται στη φιλανθρωπία υπάρχουν αναξιοπαθούντες να προσφέρουν ερανικό έργο αλλά όχι να δουλεύουν υπό τοιαύτας συνθήκας.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ανώνυμος 12:00 - ... βάζεις ζητήματα που μόνον οι ένοικοι της Μίνωος μπορούν να τα απαντήσουν ... (αν)άβυσσος η ψυχή των απλήρωτων του Χάρη Ο. ...

      Διαγραφή