Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 5/1 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ημερήσιο φύλλο
από το Νίκο Χατζηνικολάου

Άμεσα σχεδιάζει την έκδοση ημερήσιου φύλλου ο Νίκος Χατζηνικολάου. Οι προθέσεις του εκδότη ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης της “Real News” με τη συμμετοχή των εργαζομένων του ομίλου.
---
Προετοιμάζεται

για νέους σταθμούς η 24MEDIA

Ένα ακόμη στούντιο, το τρίτο κατά σειρά, κατασκευάζει η 24MEDIA εντός των εγκαταστάσεών της στη Λ. Συγγρού. Λίαν συντόμως ετοιμάζεται η επέκταση της εταιρείας σε γειτονικό κτίριο.
---
Αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου στον ΣΚΑΪ

Δύο διαδοχικές αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου για την "Ειδήσεις Ντοτ Κομ", η οποία ελέγχει την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Το κεφάλαιο της εταιρείας του Γιάννη Αλαφούζου αυξήθηκε κατά 2.495.000 ευρώ, σύμφωνα με απόφασης της έκτακτης γενικής συνέλευσης της 13ης Ιουνίου, και στη συνέχεια κατά 3.650.200 ευρώ. Πλέον το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε 25.871.659 ευρώ.
---
Οι σχέσεις ΔΟΛ - ΝΔ


Η ΝΔ δεν έχει ακόμη αντιληφθεί τη ζημία που έχει προκαλέσει με την πολιτική της στα media, και ζητάει και τα ρέστα στην υπόθεση ΔΟΛ. Θα ήταν χρήσιμο κάποιος από την αξιωματική αντιπολίτευση να απαντήσει πως χορηγήθηκε το ομολογιακό δάνειο των 96.749.561 ευρώ στο ΔΟΛ το 2014, λίγο πριν την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου και ενώ ήταν γνωστή η οικονομική κατάσταση της εταιρείας.

Επιπλέον πως βρέθηκε ο γιος του Σταύρου Ψυχάρη, Ανδρέας στη θέση του βουλευτή της ΝΔ το 2012; Δεν φανταζόμαστε να υπήρξε κάποιου είδους συμφωνία ανάμεσα στην ηγεσία του ΔΟΛ και τη ΝΔ;
---
Ενημερωτικό ραδιόφωνο
ετοιμάζει ο Δημήτρης Μάρης

Στα σκαριά από τον Δημήτρη Μάρη και ενημερωτικό ραδιόφωνο, μετά το λανσάρισμα του Sport24 103.3.

Μετά λοιπόν το αθλητικό ραδιόφωνο, στην 24 Media προσανατολίζονται και στη δημιουργία ενός ενημερωτικού ραδιοφώνου, για το οποίο θα σας πούμε εν ευθέτω χρόνω το τι ακριβώς θα συμβεί. Το επιβεβαίωσε εμμέσως και ο ίδιος ο Δημήτρης Μάρης, σε συνέντευξή του στο Fortune. «Έχουμε μπει ήδη στον χώρο του ραδιοφώνου, μέσω του 103.3 Sport24 radio, ενώ το 2017 θα κάνουμε ακόμα πιο δυναμικές κινήσεις. [...] Σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις», είπε μεταξύ άλλων.
---
Στη μάχη
της... ενημέρωσης
το πρωί ο Derti 98.6

Ξαναζωντανεύει η εν λόγω ζώνη, έπειτα από καιρό, με ένα... όχι και τόσο συνηθισμένο δίδυμο για λαϊκό ραδιόφωνο.

Με πολιτική και αθλητική ειδησεογραφία, εμπλουτίζεται το πρόγραμμα του Derti 98.6 από την ερχόμενη Δευτέρα. Ο Νίκος Μάνεσης και ο Νίκος Συρίγος αναλαμβάνουν από τις 9/1 το πρωινό 7-10, υπό την συνοδεία πάντα των λαϊκών τραγουδιών που παίζουν στον ραδιοσταθμό.

Η πρωινή ζώνη είχε μείνει κενή τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, μετά την αποχώρηση της Βάσως Σαρματζή έπειτα από χρόνια.
---
πηγή: Τυπολογίες/e-tetradio
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου