Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

... συνελήφθησαν τα "Παραπολιτικά" - μήνυση Καμμένου ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ύστερα από μήνυση του Παν. Καμμένου
Συνελήφθησαν Κουρτάκης και Τζένος



Με τη διαδικασία του αυτοφώρου συνελήφθη πρώτος ο Παναγιώτης Τζένος, ενώ ο Γιάννης Κουρτάκης παραδόθηκε στην ΓΑΔΑ.

Διαβάζουμε στην "ΕφΣυν" ότι:

Διαστάσεις λαμβάνει η κόντρα του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου και του Ομίλου «Παραπολιτικά». Το απόγευμα της Τρίτης συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου ο διευθυντής του Ομίλου Παναγιώτης Τζένος μετά από μήνυση που κατέθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων για απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης. Ο Π. Τζένος συνελήφθη στα γραφεία του Ομίλου.

Η μήνυση που υποβλήθηκε αφορά και τον επικεφαλής του Ομίλου «Παραπολιτικά», Γιάννη Κουρτάκη που έγραψε στο Facebook:

«Όταν το παρακράτος Τσίπρα - Καμμένου μπούκαρε στα γραφεία της εφημερίδας, δεν ήμουν στο γραφείο μου. Επειδή δεν έχω απολύτως τίποτα να φοβηθώ θα προσέλθω οικειοθελώς στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Άλλωστε στις Δημοκρατίες κερδίζει πάντα η αλήθεια».
Ωστόσο, την ανάρτηση Κουρτάκη διέψευσε ο Π. Καμμένος που με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έκανε γνωστό πως συνελήφθη και ο Γ. Κουρτάκης και δεν προσήλθε οικειοθελώς:
"Ενώ ο δειλός Κουρτάκης συνελήφθη κρυμμένος σε διπλανή πολυκατοικία αναρτά οτι προσέρχεται οικειοθελώς . ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΧΕΣ"
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η μήνυση σχετίζεται με τη λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ που είχε δώσει ο υπουργός προ μηνών στην ΕΣΗΕΑ.

Οι ίδιες πηγές σημείωναν πως ο Π. Τζένος καταρχήν απείλησε τηλεφωνικά τον Π. Καμμένο και εν συνεχεία έστειλε δημοσιογράφο και φωτογράφο στην Ικαρία προκειμένου να φωτογραφήσουν και να βιντεοσκοπήσουν τα ανήλικα παιδιά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ακόμα μια πτυχή της υπόθεσης έχει να κάνει με τη ραδιοφωνική εκπομπή των Κουρτάκη-Τζένου που ισχυρίστηκαν πως ο 15χρονος γιος του υπουργού Εθνικής Άμυνας μετείχε στην «ομάδα Ρούπα».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Π. Τζένος συνελήφθη στα γραφεία του Ομίλου.

Για «σκηνές που θυμίζουν την περίοδο της 7ετίας των Συνταγματαρχών» κάνει λόγο η ιστοσελίδα των Παραπολιτικών
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου