Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

... η Περιφέρεια Αττικής και οι νέες ενημερωτικές υπηρεσίες ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Δημιουργία νέων
ενημερωτικών υπηρεσιών
σε συνεργασία με το ΑΠΕ


Στην ανάπτυξη νέων συνεργειών με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, με στόχο τη δημιουργία πρότυπων ειδησεογραφικών υπηρεσιών (ιστοσελίδων, κ.α.), αναφέρθηκε η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου στον χαιρετισμό της κατά την παρουσίαση της νέας, ενημερωτικής υπηρεσίας του ΑΠΕ σε συνεργασία με τη ΣΤΑΣΥ, στους σταθμούς του Μετρό, με τίτλο «Εικόνες της Ημέρας», που εγκαινιάστηκε χθες. Η Περιφερειάρχης υπογράμμισε την αποτελεσματικότητα της συνέργειας με το ΥΠΟΜΕΔΙ στη διάρκεια της πρόσφατης κακοκαιρίας, κατά την οποία έμειναν ανοικτοί οι σταθμοί του Μετρό ενώ εξήρε τον θετικό ρόλο του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων σε ό,τι αφορά την ιεράρχηση της ειδησεογραφίας.

Η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, παρατήρησε επίσης ότι «σήμερα η πρωτοβουλία αυτή του ΑΠΕ στο Μετρό της Αθήνας αποτυπώνει την επιτυχημένη συνεργασία τριών φορέων του Δημοσίου, του ΑΠΕ, του ΥΠΟΜΕΔΙ και του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και μας δείχνει παράλληλα τον δρόμο και για το μέλλον. Για μελλοντικές συνέργειες που θα περιλαμβάνουν και τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής, όπως γίνεται ήδη σε πολλές ευρωπαϊκές περιφέρειες που έχουν τέτοιου είδους αρμοδιότητες».

«Η Περιφέρεια Αττικής έχει τη βούληση και τη δυνατότητα να πάρει μέρος σε τέτοιου είδους συνεργασίες, που ανταποκρίνονται στα νέα δεδομένα του τοπίου της ενημέρωσης», τόνισε η Περιφερειάρχης, παρατηρώντας ότι «σύντομα θα τα ξαναπούμε με την Περιφέρεια Αττικής σε νέα θέση, να συμβάλλει δηλαδή ενεργά στη δημιουργία νέων ενημερωτικών υπηρεσιών».
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου