Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

... ο Θέμος, η Μαρία, ο Νίκος - ενώ ο κόσμος καίγεται ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Κυριακή πρωΐ, με τον καφέ...
Ο έρωτας του Θέμου
με τη Μαρία Χούκλη


Και η κόντρα με τον Χατζηνικολάου: από την απόλυση στον ALPHA έως τη βίλα με το ασανσέρ για την Πόρσε…

Το «αδίκημα» έχει παραγραφεί λόγω παρέλευσης κάποιων δεκαετιών και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κίνδυνος η δημοσιοποίηση να πυροδοτήσει πάθη… Άλλωστε ο καθένας έχει πάρει το δρόμο του… Ήρθε όμως στην επιφάνεια με αφορμή τις πρόσφατες ανατροπές στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1… Και την αλλαγή σκυτάλης… με τη Μαρία Χούκλη να παραδίδει (τρόπος του λέγειν), στον Νίκο Χατζηνικολάου!

Μια εξέλιξη (για όσους επηρεάζει άμεσα) που κάποιους ικανοποίησε, κάποιους άλλους δυσαρέστησε… ενώ άλλους όπως στην περίπτωση του Θέμου Αναστασιάδη – ενδεχομένως να προκάλεσε, από ανάμεικτα έως αλλόκοτα συναισθήματα! Κι αυτό διότι, ως εκδότης του Πρώτου Θέματος αναγκάζεται να συνυπάρξει κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη με τον ανταγωνιστή του στον κυριακάτικο στίβο και μάλιστα ο ανταγωνιστής κατά κάποιον τρόπο να έχει ρόλο πρώτου βιολιού! Επίσης πρέπει να διαφυλάξει τα κεκτημένα του, αλλά και να προσέξει ώστε η Real News να μην τύχει μεγαλύτερης προβολής από το Πρώτο Θέμα!

Ταυτόχρονα όμως η έλευση του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1, για έναν έξυπνο και επαγγελματία του επιπέδου του Θέμου Αναστασιάδη είναι από μόνη της θετική!

Ανεξάρτητα όμως από τα παραπάνω – παραδοσιακά, οι σχέσεις Θέμου Αναστασιάδη και Νίκου Χατζηνικολάου δεν ήταν ποτέ ανέφελες! Αντίθετα ήταν εξαιρετικά κακές! Εν τάχει θυμίζουμε ότι η αρχή έγινε το 2006 όταν απολύθηκε από τον ALPHA ο Θέμος Αναστασιάδης και διακόπηκε το «ΟΛΑ», με τον δημοσιογράφο να κατηγορεί τότε τον Νίκο Χατζηνικολάου που ήταν ο απόλυτος άρχοντας του καναλιού… Μάλιστα τότε τον αποκαλούσε «Μέγα Ναπολέοντα»… έστηνε παρωδία κηδείες με μοιρολογίστρες και πάει λέγοντας και κλαίγοντας! Η κόντρα όμως στη σχέση των δυο εκδοτών κορυφώθηκε παίρνοντας ανεξέλεγκτες διαστάσεις δυο χρόνια μετά το 2008, κι ενώ είχε αποκαλυφθεί το σκάνδαλο Ζαχόπουλου και η λέξη «κομιστής» είχε μπει πια στο καθημερινό λεξιλόγιο… Τότε λοιπόν, Μάρτιος του 2008, μια ωραία Κυριακή κυκλοφορεί το Πρώτο Θέμα με «ρουκέτα» στο πρωτοσέλιδο του για τον Νίκο Χατζηνικολάου… εγείροντας θέμα πόθεν έσχες με αφορμή την ανέγερση της πολυτελούς βίλας του στην Εκάλη, κόστους περίπου 2,5 εκ ευρώ.

Το ρεπορτάζ που συνοδευόταν από τα αρχιτεκτονικά σχέδια της οικίας, αλλά και φωτογραφίες, αποκαλούσε τον εκδότη της Real News «βασιλεία της αντικειμενικής ενημέρωσης»! Ωστόσο ο τίτλος του κομματιού μιλούσε από μόνος του: «Ο νεόπλουτος τηλεστάρ που χλευάζει τους απεργούς, η κιτς βίλα των 700 τ.μ. με τις δύο πισίνες και το ασανσέρ για την Πόρσε»!

Κάπως έτσι λοιπόν περιγράφεται η σχέση των δυο ανδρών εκείνη την εποχή… Βέβαια τα χρόνια πέρασαν, τα πάθη καταλάγιασαν… ηρέμησαν τα πνεύματα… αλλά κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται!

Όπως δεν ξεχνιούνται και οι παλιές αγάπες! Μια τέτοια λοιπόν παλιά αγάπη… «παράφορη», την αποκαλούν κάποιοι… ενώ άλλοι κάνουν λόγο για «θυελλώδη έρωτα»… πριν πολλά, πολλά χρόνια… ανάμεσα στον Θέμο Αναστασιάδη και την Μαρία Χούκλη που έφθασαν ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας… θυμήθηκαν αυτές τις ημέρες που τα έφερε η τύχη… οι συγκεκριμένοι τρεις άνθρωποι να μονοπωλήσουν ξανά τα μιντιακά βλέμματα!

Ως μια σχέση πολύ δυνατή λοιπόν, την περιγράφουν όσοι γνώριζαν τη σχέση του Θέμου Αναστασιάδη και της Μαρίας Χούκλη… Αφού εκτός από τα βαθιά συναισθήματα που έτρεφε ο ένας για τον άλλον, υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός… αλλά και μεγάλος θαυμασμός του ενός για τον άλλον! Πολιτικοί, αλλά και δημοσιογράφοι που θυμούνται μιλούν για ισχυρό δέσιμο μεταξύ τους… για βαθιά επικοινωνία… για δυο νέους μορφωμένους και έξυπνους δημοσιογράφους στην αρχή της καριέρας τους.

Με άλλα λόγια η σχέση ήταν πολύ δυνατή και ισχυρή… Βέβαια κάποια στιγμή χώρισαν και ως γνωστόν ο καθένας πήρε διαφορετικό δρόμο… Ο Θέμος αμέσως μετά παντρεύτηκε… Κι εδώ μάλιστα υπάρχει ένα ντεσού από το γάμο στον οποίο ήταν καλεσμένη η Μαρία Χούκλη… που δείχνει σε ένα βαθμό και το βάθος αυτής της σχέσης… αλλά και των συναισθημάτων του Θέμου… Αφού λένε οι κακές γλώσσες ότι ο γαμπρός όλο το βράδυ ήταν κάπως, άλλοι λένε ντίρλα… και το αποδίδουν στον πρόσφατο τότε χωρισμό του με τη Μαρία!

---
---
*

1 σχόλιο:

  1. Κάτι λίγο από Πόρσε και κάτι λίγο από βίλλα να πληρωθούν οι εργαζόμενοι; Μπα, άλλης κατηγορίας άνθρωποι οι εργαζόμενοι και ....ανώτερης κατηγορίας άνθρωποι οι εκδότες-δημοσιογράφοι. Τρομάρα σας, φερέφωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή