Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

... σενάρια γράφονται για (και χωρίς) τον ΔΟΛ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο Φ. Μπόμπολας
του προβληματικού "Πήγασου",
θέλει τον χρεωκοπημένο ΔΟΛ
του Σταύρου Ψυχάρη!


Έντονη κινητικότητα
στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη
παρατηρήθηκε σήμερα

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο γραφείο του Σταύρου Ψυχάρη, βρέθηκαν σήμερα ο Φώτης Μπόμπολας και ο Βασίλης Μουλόπουλος, πρώην διευθυντής σύνταξης του “Βήματος” και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προωθείται ένα σχέδιο στο οποίο ο διευθύνων σύμβουλος του "Πήγασου", ο οποίος έχει παρόμοια προβλήματα με τον ΔΟΛ, θα αναλάβει θέση ειδικού εκκαθαριστή του Οργανισμού εν λειτουργία.

Αύριο αναμένεται να καταγγελθούν από τις τράπεζες τα δάνεια και έτσι αυτές θα αποκτήσουν τυπικά τον έλεγχο του Οργανισμού.

Μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα υπάρξει κρούση σε επιχειρηματίες. Εκεί ο Φώτης Μπόμπολας θα ήθελε να έχει μαζί του το επενδυτικό(;) σχήμα του MEGA ( Δημήτρης Μάρης - Θεοχάρης Φιλιππόπουλος) με προοπτική την τοποθέτηση χρημάτων, φυσικά με κούρεμα των δανειακών υποχρεώσεων.

Σε κάθε περίπτωση να μην μας διαφεύγει ότι όλα αυτά - εάν και εφόσον - θα ακολουθήσει "εθελούσια έξοδος" και δραστική μείωση μισθών των εργαζομένων...

Τώρα, η όλη φημολογία που αναπτύσσεται, γύρω από την επόμενη ημέρα του ΔΟΛ, "προσκρούει" πάνω στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο "Πήγασος". Το πως αυτά θα ξεπεραστούν, είναι μιας άλλης τάξης συζήτηση...

Τελικά, τίποτα απ' όλα αυτά δεν ακούγεται πειστικό, αλλά υπάρχουν κάποιοι που τα συζητάνε... Ίσως κάτι περισσότερο θα ξέρουν...

Κουΐζ - ο Βασίλης Μουλόπουλος, που κολλάει; Λέμε, τώρα...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Ο νοικοκύρης Φ.Μπ., ο οποίος χρωστάει στις τράπεζες, χρωστάει κάτι ....λίγους μήνες στους εργαζόμενους του Πήγασου,να μην χρωστάει και ασφαλιστικές εισφορές, θέλει να νοικοκυρέψει και το ΔΟΛ του άλλου ....αέρα πατέρα νοικοκύρη Στ.Ψ., έτσι ώστε το φέσι, αθροιστικά, να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Η να φορτώνεις χρέη στον ελληνικό λαό, άμεσα ή έμμεσα, ή να μην φορτώνεις. "Μας είδαν αλευρωμένς και μας πιράσαν για Μιλωνάδις", που λέει κι ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή