Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Κόπηκε εκπομπή, "Αυτοψία" με Σταμάτη και...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
...ανέστειλε την κυκλοφορία της
η "Ελευθερία στην ενημέρωση"!


Γράφει ο Νίκος Μποζιονέλος

20 Μαρτίου κυκλοφόρησε,
αλλά δεν... φτούρησε ως ημερήσια

Ο λόγος για την εφημερίδα «Ελευθερία στην ενημέρωση», η οποία ανέστειλε την κυκλοφορία της, είχε βγει μάλιστα την ίδια ημέρα με το πρώτο ημερήσιο φύλλο της «Ελευθερίας του Τύπου» προκαλώντας... σύγχυση. Πληροφορίες της στήλης τη θέλουν πάντως να παραμένει στα περίπτερα ως εβδομαδιαία...

«Αυτοψία» με Σταμάτη

Αύριο, Μ. Τετάρτη 11 Απριλίου στις 23:30 η Βίκυ Σταμάτη μιλά αποκλειστικά στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ. Για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή της στην κάμερα της εκπομπής «Αυτοψία» και μιλά για όλους και για όλα. Λίγες ημέρες μετά την απόφαση για την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Βίκυ Σταμάτη αναφέρεται στην κατάσταση του άντρα της και δηλώνει πως τον κατέβαλαν οι συνθήκες στη φυλακή «Ο γιατρός που τον χειρούργησε μου είπε: “Kα Σταμάτη, ο κος Τσοχατζόπουλος είναι 77, μέσα του όμως είναι 98, είναι όλος σάπιος”».

Παράλληλα αναφέρεται και σε σημαντικά πολιτικά πρόσωπα, όπως στον Κώστα Σημίτη χαρακτηρίζοντάς τον «Νονό»: «Νονός είναι αυτός που θέλει να έχει τον έλεγχο σκοτεινών υποθέσεων. Βρώμικων… Δεν το λέω εγώ, το λέει ο άντρας μου…».

Μπογδάνος τέλος από τη ζώνη των 3

Από ζώνη σε ζώνη μεταφέρεται η εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου τον τελευταίο καιρό και την ευθύνη έχει το... «Survivor». Έτσι, το «ΣΚΑΪ στις 6» έγινε «ΣΚΑΪ στις 3» και τώρα αναμένουμε -κι εμείς και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος- την τοποθέτηση της Ελεονώρας Μελέτη με την ειδική για το Survivor εκπομπή που ετοιμάζει, ώστε να συμπληρώσουμε το παζλ «ΣΚΑΪ στις...;».

Όταν οι δημοσιογράφοι του πάνελ της εκπομπής τον κάλεσαν να δώσει διευκρινίσεις κι εκείνος απάντησε ότι το «Survivor» είναι ο ρυθμιστής του προγράμματος και ότι η εκπομπή του "θα... κοπεί, αλλά θα συνεχιστεί υπό άλλη μορφή ή κάπως έτσι ή θα μεταδίδεται άλλη ώρα. Κανείς δεν ξέρει".

Η Nova σταθερά δίπλα
στα παιδιά που έχουν ανάγκη

Θερμή η ανταπόκριση των εργαζομένων στο κάλεσμα του Πασχαλινού Παζαριού του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις της Nova σε όλη την Ελλάδα. Για ακόμα μία φορά, η Nova άνοιξε τις πύλες της και υποδέχτηκε ταυτόχρονα σε όλες τις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα το Πασχαλινό Παζάρι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Κρήτη, όλοι οι άνθρωποι της Nova ήταν εκεί! Διάλεγαν λαμπάδες, αλλά και όμορφα πασχαλινά δώρα από την πλούσια συλλογή χειροποίητων διακοσμητικών και χρηστικών αντικειμένων του δημιουργικού εργαστηρίου του οργανισμού και αντάλλασσαν ευχές.

Από τις εγκαταστάσεις της Κάντζας, μάλιστα, προβλήθηκε για πρώτη φορά live η δράση αυτή, μέσω των επίσημων σελίδων της Nova στο Facebook και στο YouTube, συγκεντρώνοντας χιλιάδες views, αλλά και συγχαρητήρια μηνύματα και ευχές. «Είναι βασική μας επιλογή να στηρίζουμε οργανισμούς που φροντίζουν και προστατεύουν παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Στο πλαίσιο αυτό όλοι οι εργαζόμενοι κάνουμε το ελάχιστο, μέσα από την οικονομική ενίσχυση που μπορεί ο καθένας μας να προσφέρει» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Forthnet κ. Γρηγόρης Κατσογιάννης. Από την πλευρά της η Υπεύθυνη Εξεύρεσης Πόρων του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κα Μαρία Βουλγαρέλη επεσήμανε, ότι «εκτός της φιλοξενίας των εορταστικών παζαριών, η Nova δίνει το καλό παράδειγμα και με άλλες σημαντικές ενέργειες. Μεταξύ αυτών, η δωρεά προς ‘’Το Χαμόγελο του Παιδιού’’ υπερσύγχρονης θερμοκοιτίδας μεταφοράς νεογνών, που λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο εντός κινητής μονάδας εντατικής θεραπείας, έχει ως αποτέλεσμα να σώζονται καθημερινά νεογνά που βρίσκονται σε κίνδυνο».

Η στήριξη των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη, συνιστά εδώ και πολλά χρόνια δέσμευση της Nova, στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, σε συνεργασία με αναγνωρισμένους για το έργο τους φορείς προστασίας και φροντίδας παιδιών σε όλη τη χώρα.

«Όλοι Μαζί, για το παιδί»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και του ΣΚΑΙ, «Αυτό Πάσχα Γίνε και Εσύ Νονός» στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί», όπου συγκεντρώθηκαν 850 κούτες με λαμπάδες, ρούχα, παπούτσια και δώρα για τα παιδιά ιδρυμάτων και άπορων οικογενειών. Χιλιάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Εθνικής Τράπεζας και του ΣΚΑΪ και πρόσφεραν λαμπάδες, δώρα, ρούχα και παπούτσια για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν τα δύο προηγούμενα Σάββατα του Απριλίου σε οκτώ σημεία στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη. Τα δώρα παρέλαβαν η Ένωση «Μαζί για το παιδί», η «Κιβωτός του κόσμου» και οι κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων Καλλιθέας, Αιγάλεω, Περάματος, Αγίου Δημητρίου και Θεσσαλονίκης για τα παιδιά που έχουν υπό την προστασία τους.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου