Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ "Ασανσέρ" η μέτρηση.

@ Φέτος, έπεσαν πολλά χρήματα, και υπάρχει πρωτοφανές άγχος.

@ …Εκτός φυσικά από τις υποσχέσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιστροφές, με τη γνωστή νόμιμη διαδικασία.

@ Υπάρχει, λοιπόν, η (μεγάλη) ανάγκη να έχουν και οι τρεις πρώτοι υψηλή τηλεθέαση. Ο τέταρτος διατηρείται σταθερός, μέχρι νεοτέρας και από εκεί και κάτω αρχίζουν οι πιέσεις σε εκείνους που:

- είναι σε δυσμενή κατάσταση,

- είναι σε διαδικασία μετάβασης

- και δεν πάνε βόλτες με διαφημιστές και media shops

- και το ερώτημα είναι ένα: Ποιος έλεγχει την αξιοπιστία του “νομισμάτος”;

@ Ο υπόγειος ανταγωνισμός στην τηλεόραση συνεχίζεται. Υπάρχουν πολλές και αντίρροπες δυνάμεις.

@ Και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος της φούσκας. Δηλαδή, να πέσουν τόσα πολλά χρήματα στην τηλεόραση, και να μην επιστρέψουν από τη διαφημιστική αγορά.

@ Επίσης, υπάρχει το ερώτημα για το πόσα κανάλια χωράει η αγορά. Αν μιλάμε για κανάλια-βιντεοκλαμπ, όλοι έχουν θέση.

@ Αν όμως γίνεται λόγος για την παραγωγή προγράμματος, τότε τα πράγματα ζορίζουν.

@ Η απόφαση του ΣτΕ για το “πόθεν έσχες” των δικαστών, μπορεί να θεωρηθεί και μήνυμα προς την κυβέρνηση και στο κρίσιμο ζήτημα της δεύτερης απόπειρας αδειοδότησης.

@ Όταν μιλάμε κάθε φορά για το MEGA, και το δικαίωμά του να εκπέμψει, πάντα υπάρχει και ο τρόμος της επιστροφής της αντίληψης του δελτίου ειδήσεων το οποίο φέρει και μεγάλο μέρος για την εικόνα του καναλιού.

@ Ο ένας δημοσιογράφος παραδέχθηκε πως δεν έλεγαν το 2009 και 2010 την αλήθεια για το χρέους, η άλλη δημοσιογράφος- εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σήμερα, πήρε το 2012, “την αλήθεια στο μαξιλάρι της” (για να μην βγει ο ΣΥΡΙΖΑ) για τα λεφτά που έρχονταν με αεροπλάνο από την Ιταλία

@ Δίπλα τους και άλλα στελέχη της πρώτης γραμμής που πρωταγωνίστησαν στις επιθέσεις εναντίον της κοινωνίας και με τα ποσοστά των τηλεοπτικών σειρών, έκαναν περιουσίες.

@ Το Mega αν επιστρέψει και δεν αποκτήσει ένα αξιοπρεπές δελτίο ειδήσεων κινδυνεύει να πάθει τα ίδια και να ξαναγίνει τοξικό. Τώρα βέβαια τα σχέδια που υπάρχουν το μετατρέπουν σε βιντεοκλαμπ.

@ Ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος είναι σοβαρός άνθρωπος. Γιατί αφήνει το www.capital.gr να μετατραπεί σε υποστηρικτή εταιρειών που φοροαποφεύγουν;
---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου