Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Πρακτορεία - στήριξη από Αντωνιάδου, Γκανά, Μπερεδήμα

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η ΕΣΗΕΑ, η ΕΣΠΗΤ και η ΕΠΗΕΑ

συμπαραστέκονται στην απεργία
των συναδέλφων
στα Πρακτορεία Διανομής Τύπου

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ


ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ
ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ
ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΥΠΟΥ

Tα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ) στηρίζουν την αγωνιστική απόφαση των εργαζομένων στα πρακτορεία διανομής Τύπου για 24ωρη απεργία, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και υπογραμμίζουν ότι:

Η κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας στον κλάδο, η αποδιοργάνωση των εργασιακών σχέσεων, η εντατικοποίηση και ελαστικοποίηση της εργασίας, οι μειώσεις των μισθών, τα αποδυναμωμένα ασφαλιστικά και μισθολογικά δικαιώματα που φέρνει η δίνη των αλλαγών στο χώρο του Τύπου επιβάλλουν την ακόμα πιο σθεναρή οχύρωση του κλάδου όχι μόνο για την υπεράσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων, αλλά και της αξιοπιστίας της ενημέρωσης των πολιτών.

Τα Δ.Σ. των Ενώσεων υπογραμμίζουν την έντονη αντίθεσή τους στην προσπάθεια δημιουργίας μονοπωλίου στο χώρο της διανομής, συμπαρίστανται στους συναδέλφους στα πρακτορεία διανομής και εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στα δίκαια αιτήματα του αγώνα τους για:

· Διασφάλιση των θέσεων εργασίας στα πρακτορεία διανομής Τύπου «Ευρώπη» και την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

3 σχόλια:

  1. Οι τρεις φωστηρες της τρισηλι(θι)ου θεοτητος.

    ΙΕΡΑΡΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού τα ξεπουλήσατε όλα, τώρα συμπαραστέκεστε στους εργαζόμενους των πρακτορείων. Αλήθεια, οι δικοί σας αγώνες για πότε είναι προγραμματισμένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωχ, καλυτερα να εξεφραζε τη συμπαρασταση του ο συγχωρεμενος επιτιμος. Αυτοι οι τρεις ειναι πιο γκαντέμηδες απο εκεινον.

    Αυγερινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή