Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

... ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του ...

*
Aνασυγκρότηση
***
*
Έχουμε: ο εκδότης και οι αγγελίες,
 ...ΕΣΔΙΕ, εκπροσώπους Τύπου, λουκέτο
και διαγωνισμό, Βουλή, Στέλλα και Forza


Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

ΕΣΗΕΑ ή… ΕΣΔΙΕ;
Τώρα που μπαίνουν και οι δημοσιογράφοι των σάιτς, μήπως να… μετονομαστεί η ΕΣΗΕΑ αφού ο τίτλος αναφέρεται στον Τύπο;

Δεν χάνονται
Η πρώην δημοσιογράφος και νυν Ευρωβουλευτής της ΝΔ η Μαρία Σπυράκη καθώς κι ο δημοσιογράφος της «Καθημερινής» Κωνσταντίνος Ζούλας ανέλαβαν πόστο στο νέο επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας. Κανείς, εντέλει, δεν χάνεται…

Διαγωνισμός
Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας ILO ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του 3ου Διεθνούς Διαγωνισμού ΜΜΕ με θέμα τη μετανάστευση, που έχει στόχο την επιβράβευση της υποδειγματικής δημοσιογραφικής κάλυψης του θέματος. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν υποβάλει τις εργασίες τους έως 27/10, πληροφορίες στο ilo.org/gmc17.

Λουκέτο
Αδοξα τελείωσε το εκδοτικό εγχείρημα «Ειδήσεις» της Real Group των Νίκου Χατζηνικολάου και Ανδρέα Κουρή καθώς σταμάτησε, μετά την καθημερινή, και η έκδοση του σαββατιάτικου φύλλου, λίγο καιρό μετά το κλείσιμο της εβδομαδιαίας οικονομικής εφημερίδας «Αγορά» και της ιστοσελίδας pamesport.gr.

Γνωρίζει;
Συνολικά 2.073 υπαλλήλους μισθοδοτεί η Βουλή των Ελλήνων, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του τμήματος Προσωπικού. Πόσοι εξ αυτών είναι δημοσιογράφοι; Γνωρίζει η ΕΣΗΕΑ;

Χρυσή Ευκαιρία
Ποιος γνωστός εκδότης αναζητά εκ νέου προσωπικό αλλά και γραμματέα μέσω… αγγελιών;

Στέλλας αντί Πετρουλάκη
Αλλαγή… φρουράς στον ARENA FM, στη Θεσσαλονίκη με Περικλή Στέλλα να διαδέχεται τον Νίκο Πετρουλάκη στη διεύθυνση του σταθμού και να κάνει εκπομπή κάθε πρωί, 08:00 με 10:00, στο πλαίσιο των αλλαγών υπό τον ιδιοκτήτη Ντίμη Παπαϊωάννου.

Και «Forza Plus»
Η «Forza», που έχει αγκαλιαστεί εδώ και καιρό από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, βγάζει και τη «Forza Plus», που θα κυκλοφορεί την επομένη των αγώνων του «Δικεφάλου του Βορρά».

---
«Sportday» / media
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου