Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΒΗΜΑ FM - να πρυτανεύσει η λογική...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Μια εβδομάδα σιωπής από παντού…


Σήμερα συμπληρώνεται μία εβδομάδα από τη στιγμή που σίγησε ο «Βήμα FM». Αντί άλλων λοιπόν σκεφτήκαμε να παραθέσουμε μερικά μόνο από τα αντικειμενικά χαρακτηριστικά του.

Ο «Βήμα FM» είναι ένας εκ των δύο ραδιοσταθμών, από το σύνολο των σαράντα πέντε ιδιωτικών ραδιοσταθμών του λεκανοπεδίου, που «καλύπτει» την Ανατολική Αττική (Μαραθώνα, Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Αρτέμιδα, Πόρτο Ράφτη, Σπάτα).

Τα studios είναι εξοπλισμένα με τις κορυφαίες κονσόλες παραγωγής ήχου και όλη η επεξεργασία του ήχου γίνεται με ψηφιακά συστήματα.

Έχει ψηφιακές μικροκυματικές ραδιοζεύξεις για τη μεταφορά του σήματος στα κέντρα εκπομπής γεγονός που αποτελεί εγγύηση για τη μέγιστη αξιοπιστία και ασφάλεια του σήματος.

Τα τρία κέντρα εκπομπής σήματος συγχρονίζονται μέσω δορυφόρου. Λόγω των εφεδρειών του σε όλα τα απαραίτητα συστήματα ήταν ενεργός στο 100% του χρόνου λειτουργίας του, ακόμη και στις δυσκολότερες συνθήκες, μέχρι βέβαια την προηγούμενη Τετάρτη 11/10.

Η συχνότητα λειτουργίας του είναι στο μέσον της ζώνης των FM και για το λόγο αυτό είναι εύκολα προσιτή στον ακροατή.

Το έμψυχο τεχνικό δυναμικό του σταθμού αποτελείται από τους πλέον καταρτισμένους του κλάδου, αρκετοί εκ των οποίων έχουν μετεκπαιδευτεί για τη λειτουργία των συγκεκριμένων μηχανημάτων στο εξωτερικό.

Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του τεχνολογικά πληρέστερου ραδιοσταθμού στην Ελλάδα που σήμερα σιωπά χωρίς κανείς να κατανοεί την αιτία... Νομίζουμε πως οποιοσδήποτε σώφρων αντιλαμβάνεται πως η σημερινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο «Βήμα FM» δεν πρέπει να συνεχιστεί για πολλούς λόγους. Αρκεί βέβαια να πρυτανεύσει η κοινή λογική από αυτούς που απαιτείται.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου