Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Βήμα FM τέλος κι επισήμως...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αποφάσισε
να τον κλείσει
ο Βαγγέλης Μαρινάκης


Το 1,7 εκατομμύριο ευρώ δάνειο από τον ΔΟΛ προς το σταθμό (!) και τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που είναι οι συνολικές οφειλές του, αναγκάζουν -λέει- τον ιδιοκτήτη της Alter Ego να οδηγήσει το Βήμα 99.5 σε λύση κι εκκαθάριση.

Την απόφαση μετέφερε σήμερα ο εκπρόσωπος της Alter Ego Γιώργος Δήμας στην τριμερή συνάντηση που είχαν στο Υπουργείο Εργασίας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Ανδρέα Νεφελούδη και των συνδικαλιστικών εκπροσώπων των εργαζομένων (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ & ΕΤΕΡ).

Είναι αστεία πάντως η δικαιολογία της εταιρίας, ειδικά αυτή με το εσωτερικό δάνειο της ΔΟΛ, του 1,7 εκατομμυρίου ευρώ. Κοινό ταμείο είχαν, μην κοροϊδευόμαστε. Αν βρεθεί στο μέλλον αγοραστής για το ραδιόφωνο, δήλωσε ο Γιώργος Δήμας, η Alter Ego δεν θα του... ζητήσει τα συγκεκριμένα χρήματα. Αλλά όταν το ΕΣΡ αφαιρέσει την άδεια από το σταθμό, που θα την αφαιρέσει σίγουρα, τι θα πουλήσει μετά η Alter Ego στον μελλοντικό αγοραστή είναι ένα ωραίο ερώτημα...

Τα υπόλοιπα 2,5 εκατομμύρια ευρώ από την άλλη, δεν είναι και κάποιο δυσθεώρητο ποσό για ένα ραδιόφωνο έτοιμο μαζί με τη συχνότητά του. Φαντάζει κάπως περίεργη η απόφαση της λύσης κι εκκαθάρισης.

Το καλό είναι που οι τεχνικοί έχουν προλάβει να κατασχέσουν τα μηχανήματα, κονσόλες και πομπούς. Κάτι θα γλυτώσουν από τα χρωστούμενα δηλαδή.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου