Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Η ΕΣΗΕΑ για τον ΕΔΟΕΑΠ και τις απεργούς πείνας...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΕΣΗΕΑ
Συνεχίζεται το αδιέξοδο
σχετικά με το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ


Το αδιέξοδο σχετικά με το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ, δυστυχώς, συνεχίζεται. Η τακτική της κωλυσιεργίας και της αναβολής από την Κυβέρνηση και τους εργοδότες θριαμβεύουν. Τα προβλήματα, όμως, δεν επιλύονται αν τα αγνοούμε, αντίθετα, γιγαντώνονται. Οι συνταξιούχοι συνάδελφοι δεν έχουν λάβει τις επικουρήσεις του Σεπτεμβρίου, ενώ άμεσος είναι ο κίνδυνος για τη φαρμακευτική και τη νοσοκομειακή περίθαλψη των ασφαλισμένων.

Αύριο το μεσημέρι υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας, στην οποία η ΕΣΗΕΑ προσέρχεται με τις απόλυτα τεκμηριωμένες προτάσεις της, που δίνουν διέξοδο στο πρόβλημα και παρέχουν λύση σωτηρίας βραχυπρόθεσμα και προοπτική βιωσιμότητας για τον ΕΔΟΕΑΠ. Ζητούμε από την Κυβέρνηση να νομοθετήσει αμέσως και να αποφύγουμε έτσι το αδιέξοδο και το λουκέτο στον ΕΔΟΕΑΠ. Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ δεν ζητούν προνόμια αλλά ισονομία. Θέλουμε περίθαλψη, επικούρηση και φαρμακευτική κάλυψη, όπως όλοι οι εργαζόμενοι και να συνεχίσει τη λειτουργία του ο ΕΔΟΕΑΠ, που μέχρι τώρα δεν έχει επιβαρύνει ούτε κατά το ελάχιστο τον κρατικό προϋπολογισμό.

Την ίδια ώρα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συμπαρασταθεί σε κάθε συνάδελφο, ο οποίος με δική του πρωτοβουλία αγωνίζεται, όπως θεωρεί καλύτερο, για τη σωτηρία του Ταμείου. Η απεργία πείνας των συναδέλφων στην είσοδο του κτηρίου της ΕΣΗΕΑ μας συγκινεί όλους. Ο αγώνας μας είναι δίκαιος και γι’ αυτό υπάρχει πολύπλευρη στήριξη και μεγάλη ανταπόκριση.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου