Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Τελικά το Μega θα ανοίξει;

*
Ανασυγκρότηση
***
*
... ή θα γίνει εκκαθάριση εν πλω;


email αναγνώστη

Πολλά λέγονται πολλά ακούστηκαν και ακούγονται… πολλά πληρωμένα παπαγαλάκια από διάφορες πλευρές σιγοψιθυρίζουν ότι το μεγάλο Κανάλι μέχρι το τέλος του έτους θα ανοίξει.

Και εξηγούμε: Ο διαγωνισμός για τις άδειες απέτυχε, οι πιο πλούσιοι επιχειρηματίες πήραν τις μετοχές του Μεγάλου Καναλιού, υποτίθεται ότι οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες έχουν φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο (κάθε βδομάδα αυτό ακούμε τουλάχιστον), αλλά φως δεν βλέπουμε... Εν τω μεταξύ οι διοικητικοί μαζί με κάποιους τεχνικούς, κυρίως Προϊσταμένους Τμημάτων, βολεύτηκαν με την είσπραξη - κατάσχεση ενός τιμολογίου και πήραν 4 μισθούς, χωρίς βέβαια να κάνουν λόγο ούτε μία στο εκατομμύριο τα χρήματα να μοιραστούν στα ίσα σε όλους...

Τώρα πάλι από ό,τι μαθαίνω, οι υπόλοιποι προσπαθούν να κάνουν το ίδιο σε 2 τιμολόγια ‘ορφανά’ για να πληρωθούν και αυτοί, μόνο που κάποιος …ξέχασε να τους βάλει πάλι όλους στα ασφαλιστικά μέτρα και πάλι οι μισοί θα είναι απέξω. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν τιμολόγια που οι τράπεζες δεν έχουν εγκλωβίσει απλά κάποιοι πετάνε κοκαλάκια στους ταλαιπωρημένους εργαζόμενους για να μήν διαμαρτύρονται και αυτοί να κερδίζουν χρόνο.

Οι μέτοχοι κανονίζουν τα δάνεια τους στην πλάτη των εργαζομένων τους. Πού είναι ο κ. Σαββίδης που θα έριχνε 25 εκ. για να πληρωθούν άπαντες; Που είναι ο Πόντιος που κρατάει το λόγο του; Απλά μοιράζει αλλού το χιλιαρικάκι και όχι στο mega γιατί εδώ δεν μιλάει κανείς. Πού είναι ο κ. Μαρινάκης… Έχει μπλέξει με τις συμβάσεις στον ΔΟΛ και δεν προλαβαίνει για το Μega. Καλά δεν συζητάμε για τον κ. Βαρδινογιάννη. Θα βάλει τον κ. Κυριακόπουλο να τα βρεί με τις τράπεζες…..

Παιδιά έτσι θα πάει το Μεγάλο Κ…αράβι. Θα ξεπληρώνει τα δάνεια των μετόχων και όταν ξοφληθούν θα κάνει μια καλή εκκαθάριση εν-πλώ και μείνετε με την όρεξη... Καλό σας βράδυ.

Κ.Δ.
---
enimerosi24
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Περιμένετε να πάρει ο κυρ Βαρδής την αποζημίωση από το survivor που δεν είχε και θα πάρετε τα ....ποσά που σας αναλογούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή