Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Επιχορήγηση 1 εκατ. ευρώ στο ΑΠΕ

Εγκρίθηκε η καταβολή ενός εκατομμυρίου ευρώ από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας για το ΑΠΕ. Τα χρήματα της επιχορήγησης θα χρησιμοποιηθούν για την καταβολή της μισθοδοσίας.
---
«Σίγησαν» δύο ραδιόφωνα στη Λάρισα

Δύο γνωστά μουσικά ραδιόφωνα της Λάρισας σταμάτησαν να εκπέμπουν τις τελευταίες ημέρες στην μπάντα των FM. Πρόκειται για το «Ράδιο Palace» στους 91,4, και το «Ράδιο 69» στους 104,4.
Δυστυχώς και ο κλάδος του ραδιοφώνου πλήττεται το ίδιο με τα υπόλοιπα ΜΜΕ, περιλαμβάνοντας και εκείνα τα ραδιόφωνα που μεταδίδουν μόνο μουσική, καθώς η διαφημιστική αγορά έχει σχεδόν καταρρεύσει.

Ειδικά ο Palace είναι μία από τις επιχειρήσεις με μεγάλη ιστορία στη Θεσσαλία, καθώς εκπέμπει για περισσότερα από 25 χρόνια, έχοντας.. απασχολήσει δεκάδες εργαζομένους μέχρι σήμερα.

πηγή: thessaliaeconomy
---
Ενίσχυση του ΕΔΟΕΑΠ από την ΕΣΗΕΑ

Ανάσα ζωής δίνει η ΕΣΗΕΑ στον ΕΔΟΕΑΠ με τη χορήγηση της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ύψους 250.000 ευρώ. Για την ενίσχυση αυτή, που είναι αναγκαία ο Οργανισμός να αντιμετωπίσει άμεσα και επείγοντα περιστατικά φαρμακευτικής κάλυψης σε ασθενείς με ανίατες ασθένειες (καρκίνος, κ.λπ), έγινε έντονη συζήτηση στο ΔΣ της Ένωσης, καθώς αρχικά ο Χρ. Κυρίτσης όπως και ο Γ. Μηλιώνης αντιδρούσαν στην απόφαση αυτή. Ν. Νταουντάκη και Δ. Τσαλαπάτης απουσίαζαν από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση. Τελικά η πρόταση ψηφίστηκε με τη μετακίνηση του Χρ. Κυρίτση, έτσι η ΕΣΗΕΑ θα χορηγήσει τις 250.000 ευρώ στον ΕΔΟΕΑΠ από τα διαθέσιμα που έχει σε ομόλογα.
---
Διαβούλευση ΕΣΡ για το RDS

Το ΕΣΡ καλεί τους ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς σε δημόσια διαβούλευση από την Παρασκευή 27.10.2017 για το σχέδιο Οδηγίας «Σύστημα ταυτοποίησης ραδιοφωνικών σταθμών (RDS)». Με την Οδηγία θα υλοποιηθεί η υποχρέωση των σταθμών για παροχή πληροφόρησης ως προς βασικά στοιχεία της ταυτότητάς τους και θα ικανοποιηθεί η πρακτική ανάγκη ενημέρωσης ακροατών και άλλων δημόσιων αρχών (Εθν. Επ. Τηλεπ/νιών Ταχ.). H χρήση του συστήματος RDS είναι ήδη γνωστή στους περισσότερους ραδιοφωνικούς σταθμούς και ακροατές, πλην όμως γίνεται μέχρι σήμερα χωρίς να υπάρχουν κανόνες.
---
O Βασίλης Πελέκης στο Star

Οι αλλαγές στη διεύθυνση ειδήσεων του Star συμπληρώνονται με την έλευση του Βασίλη Πελέκη στη θέση του διευθυντή σύνταξης.
---
Άρχισε το ξήλωμα του BHMA FM

Άρχισε και τυπικά το «ξήλωμα» του Βήμα FM. Αφαιρέθηκε από την αρχική του http://www.tovima.gr/ οτιδήποτε είχε σχέση με αυτόν, το link για το microsite και τα banners του.
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου