Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

H Alter Ego, οι διευθυντές και τα "αμπάρια" που περιμένουν...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Alter Ego
Πέρασε τελικά ο «δανεισμός» εργαζομένων


Υπεγράφησαν οι συμβάσεις χωρίς η ΕΣΗΕΑ να καταφέρει τελικά να κερδίσει τη μάχη του… δανεισμού

Δύο από τα τρία μεγάλα αγκάθια στις συμβάσεις της Alter Ego κατάφερε τελικά να εξουδετερώσει η ΕΣΗΕΑ. Ετσι η εταιρεία συμφώνησε να αναλαμβάνει το βάρος των αγωγών εναντίον δημοσιογράφων, ενώ αρχικά ήταν αρνητική, ενώ επίσης πήρε πίσω την παράδοση προσωπικών και ιατρικών δεδομένων.

Στο σημείο που ήταν αδιαπραγμάτευτη η εταιρεία και τελικά η ΕΣΗΕΑ δεν κατάφερε κάτι ήταν στο λεγόμενο «δανεισμό» εργαζομένων. Ετσι η 
Alter Ego έχει πλέον το δικαίωμα να… δανείζει εργαζομένους σε οποιαδήποτε εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη και όχι μόνο σε εκείνες που η Alter Ego έχει συμμετοχή.

Σύμφωνα βέβαια με τον Αντώνη Καρακούση αυτό δεν είναι κάτι κακό, αλλά όπως ανέφερε σε εργαζομένους και συνδικαλιστές, «ανοίγει δρόμους» για τους εργαζομένους.

Τώρα τι δρόμους ο θεός και η ψυχή του διευθυντή του Βήματος. Μπορεί να είναι δρόμοι σαν αυτούς που πριν από ένα χρόνο ο Αντώνης Καρακούσης έλεγε στο προσωπικό του ΔΟΛ ότι οδηγούν σε κάτι… αμπάρια.

Πάντως καλώς κακώς ο Καρακούσης βγήκε μπροστά και υπερασπίστηκε τη σύμβαση ακόμη και από το βήμα της ΕΣΗΕΑ προτρέποντας τους εργαζομένους να την υπογράψουν άφοβα.

Ο έτερος διευθυντής, ο Παναγιώτης Λάμψιας, όπου μάλιστα οι υφιστάμενοί του έχουν θέσει πλήθος ζητημάτων, όπως τα Κυριακάτικα, τα ρεπό κλπ. δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί επισήμως.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

2 σχόλια:

  1. Για τετοιες συμβασεις φαγανε τον Ψυχαρη; Καλα τα 'λεγε ο παππους. "Θα λετε Ψυχαρης και θα κλαιτε". Δεν ειχε και αδικο. Μειωση μισθων 45% και γαλερα δεν υπηρξε ποτε στον ΔΟΛ.
    Φατε τωρα τ' αμελετητα του ALTER EGO και του "μπακαλογατου" Καρακουση.

    Ζηκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάββατο ή Κυριακές απόγευμα παιδιά για ασφάλεια στο Καραϊσκάκη και οι γάβροι-τιμής ένεκεν- να μαζεύουν τη μπάλλα. Τυχεροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή