Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Σε απεργία διαρκείας οι τεχνικοί του MEGA

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Ποια θα είναι η αντίδραση των μετόχων,
θα στείλουν εξωτερικά συνεργεία;


Σε απεργία διαρκείας αποφάσισαν να προχωρήσουν οι τεχνικοί του MEGA με βασικό αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Η απόφαση πάρθηκε στη χθεσινή συνέλευση με τη «σημείωση» ότι οι κινητοποιήσεις θα ξεκινήσουν στις 13 Νοεμβρίου, εξαιτίας των εκλογών της ΕΤΙΤΑ το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Με άλλα λόγια οι αρχαιρεσίες και η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου θα καθυστερήσουν την έναρξη των κινητοποιήσεων… που ομολογουμένως θα προκαλέσουν σειρά αντιδράσεων – αν μέχρι τότε φυσικά δεν προκύψει κάτι άλλο που ανατρέψει την απόφαση, δεδομένου ότι η πρόθεση των τεχνικών είναι να μπλοκάρουν την κανονική ροή του προγράμματος!

Και το ερώτημα σε αυτό το σημείο είναι πώς θα αντιδράσουν οι μέτοχοι, θα παρέμβουν ή όχι; Θα επιχειρήσουν να σπάσουν την περιφρούρηση των τεχνικών στέλνοντας εξωτερικά συνεργεία για να τους αντικαταστήσουν ή θα κρατήσουν μετριοπαθή στάση;

Είναι φανερό λοιπόν και ανεξάρτητα από τις διαπραγματεύσεις των μετόχων με τις τράπεζες ότι οι αντοχές των εργαζομένων εξαντλήθηκαν και η υπομονή τους στέρεψε!
---
---
*

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να πληρώσουν εξωτερικά συνεργεία για να κάνουν την δουλειά των υπαλλήλων που δεν πληρώνουν; Τρελό ινσέψιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή