Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

... ο Σάτυρος των media γράφει ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Και κανά " Όχι "

Προς αριστερούς, κεντροαριστερούς, δεξιούς και ακροδεξιούς.

Στην ζωή λέμε και κανά "Όχι". Ακόμα και ο Μεταξάς το είπε. Τον έσυρε σε αυτό ο ελληνικός λαός. Καθώς και το αγγλόφιλο παλάτι βεβαίως. Πάντως, αναγκάστηκε να το πει.

Την ιστορία δεν την γράφουν τα εύκολα "Ναί".
---
Το Μουντιάλ πλήγωσε τον Σαββίδη

Αυτά έχουν οι επιχειρήσεις.

Για αυτό ποτέ μια επιχείρηση δεν μπορεί να είναι διαρκώς στα πάνω της. Ή ένας επιχειρηματίας στα κάτω του. 

Ο Ιβάν την πάτησε από το Μουντιάλ της Ρωσίας. Θα πραγματοποιηθεί, για όσους δεν θυμούνται ή δεν το ξέρουν, το επόμενο καλοκαίρι. Για την διοργάνωση αυτή, μάλλον την δεύτερη μεγαλύτερη στον κόσμο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η κυβέρνηση Πούτιν κατασκεύασε νέο, υπερσύγχρονο αεροδρόμιο στην Μόσχα. Αυτό βλάπτει σοβαρά τον δικό μας. Διότι χάνει τα duty free που εκμεταλλευόταν στο παλαιό αεροδρόμιο της Ρωσικής πρωτεύουσας. Από αυτά κέρδιζε πολλά ο κ. Σαββίδης. Και τα χάνει.

Τώρα ψάχνει να ρεφάρει την ζημιά.
---
Έχασε πάνω από 1 εκατ.

Πως το κατάφερε;

Σε λιγότερο από ένα τετράμηνο κυριακάτικη εφημερίδα, όχι από τις παραδοσιακές, έχασε πάνω από 1 εκατ. ευρώ. Δεν τα κλαίει πάντως ο επικεφαλής της. Το... ρώσικο πλυντήριο να είναι καλά. Ο "Σάτυρος" βλέπει σύντομα εξελίξεις. Kαι τα πλυντήρια κάποια στιγμή στερεύουν.

Με ένα 1 εκατ. φτιάχνεις σήμερα στην Ελλάδα, ας πούμε, την Guardian.
---
Άντεξε ο Λιάγκας

Φυσιολογικά το 31% έγινε 19%.

Πάντα όταν ξεκινάει μια εκπομπή γράφει καλύτερα νούμερα. Άλλωστε στην δεύτερη εκπομπή του Λιάγκα δεν υπήρχε Λαζόπουλος ο οποίος φαίνεται ότι τράβηξε αρκετούς τηλεθεατές στην πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα. Το θέμα είναι για μια εκπομπή, μετά την φυσιολογική κοιλιά, να σταθεροποιηθεί σε υψηλά επίπεδα. 

Καλούτσικα επέστρεψε στον Alpha ο Σρόιτερ. Ωστόσο, το 18% απέδειξε ότι το θέμα της ταυτότητας φύλλου κούρασε κάπως την ελληνική κοινωνία.

Κάτι πιο έξυπνο θα έφερνε καλύτερα νούμερα στην "Αυτοψία".
---
Κυριακού: Δίπλα στον Τσίπρα

Τι σηματοδοτεί άραγε αυτό;

Το γεγονός ότι ο "μικρός" Κυριακού ήταν στο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ σχεδόν αδιάλειπτα δίπλα του. Από τους ολιγάρχες-μιντιάρχες ήταν ο μόνος. Δεν παρευρέθηκε μόνο στο επίσημο δείπνο που παρέθεσαν οι ελληνοαμερικανικές οργανώσεις American Hellenic Educational Progressive Association (AHEPA) και American Hellenic Institute (AHI) προς τιμήν του πρωθυπουργού.

Να μην μας διαφεύγει κάτι ακόμα. Οι εξαιρετικές σχέσεις του κ. Κυριακού με τον αμερικανικό παράγοντα.
---
fmvoice
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου