Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

... ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του ...

*
Aνασυγκρότηση
***
*
Mikropragmata η αλλαγή σε "Κόκκινος
Πρωταθλητής" και οι αλλαγές σε Star και
Alpha με φόντο την απεργία και το Mega


Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

Πλήρης αποτυχία
Οι εφημερίδες δεν κρεμάστηκαν στα περίπτερα Τετάρτη και Πέμπτη, ελέω της 48ωρης απεργίας που αποφάσισε η ΕΣΗΕΑ αναφορικά με τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ. Ωστόσο, ως είχαμε γράψει / εκτιμήσει από τούτη εδώ τη γωνιά και στο φύλλο της Τρίτης, τούτη ήταν άλλη μια… τρύπα στο νερό και τη «νύφη» πλήρωσαν ξανά (όλες) οι ημερήσιες εφημερίδες.

Τι γίνεται με το Μega;
Ολα δείχνουν ότι θα γίνει πράξη η… ποδοσφαιρική συνύπαρξη / συμβίωση για τους τρεις μεγαλομέτοχους του Mega, επιδιώκοντας να κρατήσουν σε πρώτη φάση ζωντανό το κανάλι και στη συνέχεια να το εξυγιάνουν, ώστε να είναι σε θέση να διεκδικήσει μία από τις επτά τηλεοπτικές άδειες που θα δημοπρατηθούν. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ιβάν Σαββίδης απέκλεισαν, άπαντες, το ενδεχόμενο να πουλήσουν τις μετοχές τους σε κάποιον από τους δύο άλλους εταίρους με μότο «αγοράζω, δεν πουλάω». Και απομένει να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την επίλυση των ταμειακών προβλημάτων του καναλιού, την αναδιάρθρωση των δανειακών του υποχρεώσεων και τη ρύθμιση οφειλών προς το δημόσιο.

«Κόκκινος»
Από την Τρίτη έπαψε να κυκλοφορεί «Πρωταθλητής»! Δεν κάνουμε πλάκα, καθώς κρεμάστηκε στα περίπτερα με (διακριτικό) νέο όνομα, το «Κόκκινος Πρωταθλητής», και με αριθμό φύλλου… 1. Στο πλαίσιο ανανέωσης, όπως λέχθηκε.

Mikropragmata
Τα «Μικροπράγματα» του Αρη Δημοκίδη έγιναν και αυτόνομο site, πάντα σε συνεργασία με την «Lifo»: ξεκίνησε ήδη το mikropragmata.lifo.gr.

Μεταγραφές
Ο Αlpha συνεχίζει τις πετυχημένες μεταγραφικές κινήσεις, εντάσσοντας στο δυναμικό του δημοσιογράφους από το ανενεργό Mega: μετά τις Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, Ελένη Λαζάρου και Ράνια Τζίμα, στο δυναμικό του καναλιού εντάχθηκε και η Μίνα Βάρσου για το διεθνές ρεπορτάζ.

Αλλαγές
Οι αλλαγές στο Star συνεχίζονται. Ρόλο στη διεύθυνση ειδήσεων του καναλιού ανέλαβε ο Βασίλης Πελέκης ενώ, μετά τη Λευκή Γεωργάκη (που ξεκινά το ρεπορτάζ από μεθαύριο, Δεύτερα), αφίχθη και η –γνωστή για την αγάπη της για τα σπορ- Ειρήνη Ζαρκαδούλα στη θέση της προϊσταμένης του διεθνούς ρεπορτάζ.


---
«Sportday» / media
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου