Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Εκλογές της Ένωσης
Εργαζομένων στην ΕΡΤ

Εκλογές ανακοίνωσε το επιχειρησιακό σωματείο της Ένωσης Εργαζομένων στην ΕΡΤ, που λειτουργεί διασπαστικά στη δράση της ΠΟΣΠΕΡΤ, για τις 19 Οκτωβρίου. Στην ανακοίνωσή τους πάντως τα στελέχη της ένωσης επιτίθενται στο ραδιόφωνο της ERT Open, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.
---
Και δεύτερη προσφυγή
για τους εργαζόμενους η ΕΙΤΗΣΕΕ

Να σημειωθεί ότι η δεύτερη προσφυγή που ετοιμάζεται να καταθέσει η ΕΙΤΗΣΕΕ αφορά τον προσδιορισμό του ελάχιστου ορίου των 400 εργαζομένων ανά τηλεοπτικό σταθμό, στην περίπτωση που η κυβέρνηση δεν δεχθεί να τον μειώσει στους 300.
---
«Nomads» και «Survivor»
οι μεγάλες επενδύσεις της χρονιάς

Το «Nomads» είναι η μεγάλη τηλεοπτική επένδυση του Ομίλου ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις μπορεί να του δώσει την πρώτη θέση στην τηλεθέαση, καθώς πρόκειται για μια άρτια παραγωγή, που προκαλεί το ενδιαφέρον του κοινού. Ο ΣΚΑΪ, από την άλλη πλευρά, από την περσινή σεζόν έχτισε μια συνήθεια με τη μετάδοση διάφορων σόου, υπό την καθοδήγηση του Ατζούν Ιλιτζαλί, και δείχνει πως έχει σημαντικές αντοχές.
---
Κανόνες για διαφήμιση και τυχερά παίγνια

Με τη συνεργασία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και της Ένωσης Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος στοχεύει να ελέγξει το ανεξέλεγκτο πεδίο των τυχερών παιχνιδιών που κατακλύζουν και την τηλεόραση. Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων εξέδωσε οδηγία με την οποία απαγορεύει την εμπορική επικοινωνία παρόχων που δεν διαθέτουν σχετική αδειοδότηση. Για την υλοποίηση της οδηγίας έχει ζητηθεί η συνεργασία με το ΕΣΡ και την ΕΔΕ, προκειμένου να γίνεται άμεσα παρέμβαση σε περιπτώσεις παράνομης διαφήμισης ή και προβολής ανάλογων παιχνιδιών.
---
Συνεχίζεται η συνεργασία ΣΚΑΪ-Action 24

Διατηρείται και αυτήν την τηλεοπτική σεζόν η συνεργασία του ΣΚΑΪ με το ACTION24 με δελτία ειδήσεων και εκπομπές. Ο Διονύσης Παναγιωτάκης, ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού, παραβρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΪ.
---
Εξώδικο Λ. Χαραλαμπόπουλου

Εξώδικο απέστειλε στην ιδιοκτήτρια εταιρεία του site, www.sdna.gr ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος για δημοσίευμα που ανέφερε η νέα εκδοτική πρωτοβουλία συνδέεται με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη . Ο εκδότης- δημοσιογράφος αναφέρει πως “ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος δεν έχει οποιαδήποτε συνεργασία με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη και προχωρά σε δική του, ανεξάρτητη εκδοτική πρωτοβουλία.”
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου