Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

... o Σάτυρος των media γράφει ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Δ. Μάρης: Και με τους δύο

Πώς γίνεται αυτό;

Φαίνεται ότι γίνεται. Ο επικεφαλής του ομίλου 24MEDIA και εκδότης του "Έθνους" διατηρεί στενούς δεσμούς τόσο με το Μαξίμου (δηλαδή, με τον κύριο Παππά), όσο και με το Μοσχάτο και προσωπικά με τον κ. Μητσοτάκη. Ενώ πολιτικά προσμετράτε στον κυβερνητικό χώρο, διατηρεί τους τελευταίους μήνες διαύλους σοβαρής επικοινωνίας με τον πρόεδρο της Ν.Δ.

Ο Ζαβός είναι ο "κουμπάρος" της σχέσης.
---
Παπαουλάκης: Ακόμα δεν παραιτήθηκε

Ποιος έχασε τη ευθιξία;

Πάντως, ο αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων δεν την έχασε. Μάλλον γιατί δεν την είχε. Άλλωστε αν παραιτηθεί θα χάσει το μπαγιόκο. Και μπορεί οι νεοδημοκράτες να μας λένε ότι πιστεύουν στην ιδιωτική οικονομία, αλλά, τις κρατικές δουλειές και τα λεφτά του κρατικού κορβανά ποτέ δεν τις χάρισαν σε κάποιον... κρατιστή. Έτσι, λοιπόν, παραμένει αντιπρόεδρος στην ανεξάρτητη αρχή ο κομματικός σύμβουλος της κυρίας Μισέλ Ασημακόπουλου. Τόσα στελέχη με βαρύ βιογραφικό διαθέτει η αξιωματική αντιπολίτευση στον χώρο της επικοινωνίας, αυτή βρήκε να έχει δίπλα της τον κ. Παπαουλάκη στην συνάντηση της με τα διοικητικά συμβούλια των Ενώσεων ιδιωτικών ραδιοσταθμών Αττικής και περιφέρειας.

Και μιας και είναι γαλάζιος ο κ. Παπαουλάκης, η κυρία Ασημακοπούλου δεν βρίσκει τίποτα το μεμπτό.
---
Μητσοτάκης: Πήγε χωρίς πρόταση

Διαβάζει ο "Σάτυρος" στα site.

Ενημερώθηκε από την διοίκηση της ΕΣΗΕΑ ο κ. Μητσοτάκης για το πρόβλημα της βιωσιμότητας του ΕΔΟΕΑΠ. Του φορέα περίθαλψης και ασφάλισης των δημοσιογράφων. Δεν είδε να γράφει κανένας για "πρόταση Μητσοτάκη" για την επίλυση του προβλήματος. Προφανώς, γιατί δεν υπάρχει.

Πήγε απλώς να ενημερωθεί.
---
H τριπλή συμμαχία και το Mega

Βαρδής, Μαρινάκης και ο συνοδοιπόρος της συμμαχίας Αλαφούζος.

Θα βγάλουν σύντομα ειδήσεις για την τύχη του Mega. Η διαίσθηση του "Σάτυρου" από το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών δεν είναι πολύ θετική και αισιόδοξη. Μάλιστα, αν προχωρήσουν οι κουβέντες τους για να αποκτήσει το Sport FM ο Μαρινάκης, τότε δεν πρέπει να αποκλείσουμε αργότερα, όχι πολύ αργότερα, να ζήσουμε την μεγάλη επιστροφή του εφοπλιστή στο κανάλι του Φαλήρου. Μόλις απεμπλακεί οριστικώς από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο κ. Αλαφούζος.

Κάπου εδώ κολλά το Action 24, οπότε αποχαιρετήστε το Mega. Δεν θα έχουν κανένα λόγο να το χαρίσουν στον οποιονδήποτε άλλο.

Ειδικά αν δεν είναι του δικού τους επιχειρηματικού κύκλου.
---
Εκεί που μας χρωστάγανε...

...Μας πήραν και το βόδι.

Στην λαϊκή θυμοσοφία το έριξε ο "Σάτυρος" σήμερα. Αναγκαίο για να ερμηνεύσουμε τι ζούμε. Βεβαίως, ο κάθε κύριος Καλοφωλιάς δεν τα πάει πολύ καλά με την λαϊκή θυμοσοφία και γενικότερα με την... πλέμπα τους εργαζόμενους. Για αυτό σκέφτηκε να κάνει και μια μήνυση στην εκπρόσωπο των εργαζομένων της "Εξπρές", στην συνάδελφο, Μαρία Δημητροπούλου. Προφανής, η αλληλεγγύη μας. Όπως και κάθε εχέφρονα πολίτη αυτής της χώρας.

Καυτηριάζουμε δε την αλαζονεία και το θράσος του κ. Καλοφωλιά. Εξηγείται, βεβαίως, απολύτως. Αφού δεν τον ακούμπησε κανένα κράτος για ότι έκανε. Και τι έκανε; Απλώς χρεοκόπησε τον όμιλο του, πολύ πριν την κρίση και τα μνημόνια, αλλά, αυτός παραμένει πλούσιος.

Αντί να κρύβεται, προκαλεί. 

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου