Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

... o Σάτυρος των media γράφει ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Κοροϊδία διαρκείας 

Απεργία διαρκείας.

Προτείνουν οι (συν)ένοχοι της κατάρρευσης του ΕΔΟΕΑΠ. Μέχρι και ο Σόμπολος. Αυτός που έτρεμε μπροστά στον Τράγκα (όταν ο Γιώργαρος ήταν εκδότης). Προτείνουν τα μικρόφωνα και τα στυλό της διαπλοκής. Απεργία διαρκείας προτείνει η συντεχνία των ανίκανων που λυμαίνεται συνδικαλιστικά την ΕΣΕΗΑ και τον ΕΔΟΕΑΠ δεκαετίες ολόκληρες.

Τώρα ξύπνησαν. Τους έπεσε βαριά στο στομάχι η ανάγκη να κάθονται μαζί με την πλέμπα του χώρου στην ουρά για τον γιατρό. Φανταστείτε τι θα πάθουν αν τους στείλει ο Τόμσεν στην ουρά του ΕΟΠΠΥ.

Εμείς δεν ξεχνάμε.
---
Διαγράψτε τους από τον ΕΟΠΠΥ

Γιατί τόση αγανάκτηση με τους εργοδοτικούς του ΣΚΑΙ;

Τώρα ανακαλύψαμε τον ρόλο τους; Μα αν δεν ταίριαζαν στα χνώτα του αφεντικού τους, δεν θα δούλευαν στο Φάληρο. Ούτε θα ήταν οι... πρώτες μούρες του ΣΚΑΙ εδώ και χρόνια. Όλοι αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες συνειδητά λένε στον ελληνικό λαό ψέματα. Όπως το παραδέχτηκαν εκ των υστέρων τα πρωτοπαλίκαρα της διαπλοκής του MEGA (Πρετεντέρης και Σπυράκη). Ψέματα για την πολιτική ζωή του τόπου, ψέματα για τα αθλητικά, ψέματα για το μνημόνιο, ψέματα για το καλό ΔΝΤ και τους φίλους μας τους Γερμανούς, ψέματα στο Δημοψήφισμα και στις εκλογές του 2015. Μια είναι η λύση. Η αποχή από τα πάνελ των καλεσμένων τους. Για να μετρήσουμε και ποιοι έχουν άντερα.

Καθώς και η διαγραφή των υπαλλήλων του Αλαφούζου από τον ΕΔΟΕΑΠ.
---
Κυριακού: Δίπλα στον Τσίπρα

Τι σηματοδοτεί άραγε αυτό;

Το γεγονός ότι ο "μικρός" Κυριακού ήταν στο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ σχεδόν αδιάλειπτα δίπλα του. Από τους ολιγάρχες-μιντιάρχες ήταν ο μόνος. Δεν παρευρέθηκε μόνο στο επίσημο δείπνο που παρέθεσαν οι ελληνοαμερικανικές οργανώσεις American Hellenic Educational Progressive Association (AHEPA) και American Hellenic Institute (AHI) προς τιμήν του πρωθυπουργού.

Να μην μας διαφεύγει κάτι ακόμα. Οι εξαιρετικές σχέσεις του κ. Κυριακού με τον αμερικανικό παράγοντα.
---
Epsilon: Φυσιολογικός ο έλεγχος

Αναγκαία και συνήθης.

Η έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την πώληση του καναλιού στην Dimera, με την συνδρομή του ΕΣΡ, είναι μια πάγια τακτική των Αρχών. Έγινε στο παρελθόν σε άλλες υποθέσεις μεταβίβασης μεγάλων καναλιών (π.χ. η μεταβίβαση του Alpha στο RTL το 2009). Συνεπώς, τα όποια... παραμιντιακά για το θέμα υποκρύπτουν σκοπιμότητα ή άγνοια. Αν ο έλεγχος της Επιτροπής βγάλει "λαγό" αλλάζει το θέμα.

Μέχρι τότε απλώς κάποιοι δημιουργούν εντυπώσεις.
---
Απατεώνες και εκβιαστές

Αυτό είστε. Νομίζετε, ρε, ότι θα σας φοβηθούμε επειδή μας κόψατε την διαφήμιση;

Εδώ "κρεμάσαμε" στα μανταλάκια τον "μέγα στρατηγό" τον καιρό της παντοδυναμίας του. Η διαφορά του με εσάς ξέρετε ποια είναι; Αυτός ήταν "στρατηγός" και ως "στρατηγός" καταλάβαινε ότι στον πόλεμο δεν πρέπει να υποτιμήσει τον αντίπαλο και το μέγεθος του. Λίγο να είχατε μελετήσει την διεθνή οικονομική και πολιτική ιστορία θα γνωρίζατε ότι τους πολέμους οι μεγάλοι από τους μικρούς τους έχουν χάσει. Ρωτήστε και τον "Λουα Λουα" να σας πει πώς την πάτησε. Εμείς γράψαμε πρώτοι στην fmvoice.gr (για το σκάνδαλο Κολλίντζα, Attica Bank και την χρηματοδότηση του για την ΒΦΛ) και αργότερα άρχισε να ασχολείται η "Ελευθεροτυπία" της Μάνιας.
Δεν είστε καν καλοί απατεώνες και έξυπνοι εκβιαστές. Διότι αν ήσασταν θα είχατε αντιληφθεί ότι ο καιρός της παντοκρατορίας σας πέρασε ανεπιστρεπτί. Αλλά, εκεί μέσα στα... δανεικά μέγαρα του Ζαππείου δεν βλέπετε ούτε την μύτη σας.

Έτσι νόμιζε και ο Ψυχάρης ότι θα σκίσει την γάτα.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου