Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

MEGA - εργασιακοί εκπρόσωποι και τσιράκια...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Διαίρει και βασίλευε το MEGA


email αναγνώστη

Μια χαρά και 2 τρομάρες οσον αφορά τις μισθοδοσίες των εργαζομένων. Από τη μία οι διοικητικοί που εξασφάλισαν 5 μισθούς με εσωτερική πληροφόρηση φυσικά και έκαναν κατάσχεση ένα τιμολόγιο αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ, και με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η λειτουργία του καναλιού χωρίς προβλήματα μέχρι και εάν βρεθεί λύση με τις τράπεζες, αφού μαζί με τους διοικητικούς πληρώθηκαν και τεχνικοί ροής και σκηνοθέτες που κρατάνε το μαγαζί ανοικτό οπότε δεν πονοκεφαλιάζουν μέτοχοι και τράπεζες για το αν θα συνεχίσει η ροή χρημάτων από διαφημίσεις.

Από την άλλη οι εργαζόμενοι, κυρίως τεχνικοί που από κάποιο ( λάθος) στα ασφαλιστικά μέτρα έβγαλαν απ’ έξω 30 συναδέλφους στην Αθήνα και 10 από το ανταποκριτικό γραφείο Θεσσαλονίκης. Βέβαια, είναι και οι εργασιακοί εκπρόσωποι, που κάθε Παρασκευή βροντοφωνάζουν μαζί με άλλα τσιράκια, ότι θα πληρωθούνε... Ο Θεός να βάλει το χέρι του, γιατί κανένας άλλος δεν βλέπω να μπορεί !!!

Κ.Δ.
---
---
*

1 σχόλιο:

  1. Οι Μαρκοδιοικητικοί, οι οποίοι έχουν άμεση πρόσβαση στα λογιστήρια, πάντα φρόντιζαν να τα παίρνουν και να αφήνουν τους άλλοους απ έξω. Και στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ τα ίδια έκαναν. Αμα τα πάρουν όλοι θα υπάρξει ταμειακό έλλειμμα. Για να μην κλείσει το μαγαζί ρε γαμώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή