Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

«Φρένο» στον ΣΚΑΪ24; - Πωλητήριο στο Extra;..

*
Ανασυγκρότηση
***
*Ο ΣΚΑΪ 24 αποτελεί το νέο φιλόδοξο εγχείρημα του ομίλου του Γιάννη Αλαφούζου. Οι ιθύνοντες είχαν καταστρώσει τα σχέδιά τους για ένα κανάλι με αμιγώς ενημερωτικό χαρακτήρα ενώ στο πρόγραμμα θα υπήρχαν πινελιές με ξένες ταινίες. Επικεφαλής του όλου εγχειρήματος είναι ο Νίκος Στραβελάκης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού ο νέος σταθμός θα έβγαινε στον αέρα το 2019 με πλήρες πρόγραμμα. Ωστόσο όπως αναφέρει η εφημερίδα Real έχουν δημιουργηθεί προβλήματα. Για να μπορέσει το κανάλι να βγει στον αέρα υπήρχε στον σχεδιασμό συνεργασία είτε με αγορά είτε με ενοικίαση κάποιου από τα περιφερειακά κανάλια της Αττικής.
Ωστόσο η τελευταία εξέλιξη με την Digea «πάγωσε» τους υπεύθυνους του ομίλου.

Η εταιρεία δηλώνει ότι δεν επιθυμεί πλέον να μεταφέρει το σήμα των περιφερειακών σταθμών, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να φύγουν από το μπουκέτο της. Όπως αναφέρει η εφημερίδα θα πρέπει να αναζητηθούν νέοι τρόποι μετάδοσης, πιθανότατα επί πληρωμή μέσω ΕΡΤ.

Στον ΣΚΑΪ επικρατεί προβληματισμός και δεν αποκλείεται το όλο εγχείρημα να «παγώσει» μέχρι νεοτέρας. Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται την προσεχή εβδομάδα.

---
dailymedia.gr
---

Aναβαθμίζεται το New TV

Το ένα κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη αδειάζει από εκπομπές, ενώ το άλλο εμπλουτίζεται και δικτυώνεται στην περιφέρεια.

Ενδεικτικό της εγκατάλειψης του Extra είναι το on air «κόψιμο» της εκπομπής του Τάκη Τσουκαλά, που μετακινήθηκε από εκεί στο New TV μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Πλέον, η πάλαι ποτέ μιντιακή ναυαρχίδα του Φίλιππου Βρυώνη έχει μετατραπεί σε μια ατελείωτη ζώνη τηλεμάρκετινγκ, παρά το γεγονός ότι η άδεια του Extra είναι για ενημερωτικό κανάλι. Εδώ και λίγες ώρες έχει διακοπεί και η live μετάδοσή του μέσω internet.

Στον αντίποδα, το New TV μετά και την αποτυχία του Φίλιππου Βρυώνη να διεκδικήσει μια από τις 7 πανελλαδικές άδειες εμπλουτίζεται περισσότερο με εκπομπές και δικτυώνεται στην περιφέρεια. Ήδη στην Κεντρική Μακεδονία, την Πελοπόννησο και την Κρήτη το New TV συνεργάζεται με περιφερειακά κανάλια που φέρουν το όνομά του -στην Θεσσαλονίκη το τοπικό Extra έγινε New TV- και αναμεταδίδουν τις εκπομπές του είτε απευθείας είτε σε μαγνητοσκόπηση.
---
e-tetradio
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου