Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Φαινόμενα logoδιάρροιας...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι όταν η Αριστερά αναλαμβάνει την εξουσία ασκεί δεξιές πολιτικές. Άρα αυτός ως βέρος δεξιός θα πρέπει να είναι πανευτυχής, αλλά αντ’ αυτού ζητάει από την κυβέρνηση να παραιτηθεί. Και έτσι νέοι δρόμοι ανοίγονται για την Ψυχανάλυση.

@ Στον Ευαγγελισμό μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο... Βασίλης Κικίλιας όταν προσπάθησε να μεταφέρει το νέο σήμα της Ν.Δ. και κόπηκε στις γωνίες.

@ Ο Τραμπ “συνελήφθη” να ανεβαίνει τη σκάλα του προεδρικού αεροσκάφους με ένα κομμάτι χαρτί υγείας στο παπούτσι του. Προφανώς είναι κομμάτι των σημειώσεων του για το μέλλον του κόσμου.

@ Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, γιατί έχει διαπιστωθεί τα τελευταία χρόνια τα επίπεδα γραφικότητας έχουν πέσει επικίνδυνα στην πόλη και κάποιος πρέπει να το πάρει στις πλάτες του.

@ Υπάρχει, λένε, σχέδιο να χωριστούν οι τράπεζες σε καλές και σε κακές τράπεζες, ώστε στις τελευταίες να πάνε τα “κόκκινα δάνεια”, τα οποία στη συνέχεια θα πουληθούν σε fund. Για να γλυτώσουν εν ολίγοις οι τράπεζες από τους κερδοσκόπους, θα παραδοθούν στους κερδοσκόπους οι δανειολήπτες. Εξαιρετικό!

@ Δεκάδες πολίτες ζουν με τον τρόμο του στερητικού συνδρόμου, καθώς στις 10 Οκτωβρίου θα δοθεί η παράσταση του Γιούρι Γκριγκαρόβιτς, του θρύλου των Μπολσόι και το ερώτημα «και τώρα τι θα απογίνουμε χωρίς το διαφημιστικό του;» πλανάται πάνω από την πόλη.
---
Δημήτρης Σούλτας, altsantiri.gr
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου