Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Τα μεσάνυχτα θα δούμε όλοι μαζί το μαύρο στο MEGA

*
Ανασυγκρότηση
***
*Ανάρτηση των εργαζομένων
στο MEGA με βολές προς τους μετόχους...

Οι εργαζόμενοι του Μεγάλου καναλιού σε ανακοίνωση τους, αναφέρουν πως είναι οριστικό το «μαύρο» και τα μεσάνυχτα θα διακοπεί το σήμα.

Στην ανάρτησή τους οι εργαζόμενοι του Μega αναφέρουν:

Θα το δούμε όλοι μαζί απόψε μετά τα μεσάνυχτα, στις 3 πρώτες πρωινές ώρες αυτό. Για πάνω από 2 1/2 χρόνια οι λίγοι που απέμειναν εργαζόμενοι του MEGA έμεναν ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ και βρίσκονταν σ’ ένα «ΖΩΝΤΑΝΟ-ΝΕΚΡΟ» κανάλι. Το MEGA εξέπεμπε χωρίς νέο πρόγραμμα, χωρίς ειδήσεις, χωρίς τίποτα. ΜΟΝΟ ΜΕ (Ε) ΕΛΛ. ΣΕΙΡΩΝ & ΕΚΠΟΜΠΩΝ. Αυτό όπως καταλαβαίνετε ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ. Όλοι στα sites & τα blogs γράφουν το ίδιο. Ότι ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ θα υπάρχει στις τηλεοράσεις σας το MEGA.
Διότι το ΕΣΡ έχει ήδη ενημερώσει την DIGEA για να ρίξει το σήμα και να έρθει το μαύρο. Εμείς ως σελίδα Προώθησης Προγράμματος και οι άνθρωποι που απέμειναν δεν έχουμε λάβει κάποιο επίσημο χαρτί για αυτό το κακό που επέρχεται. Δεν θα θέλαμε ούτε δάκρυα να χύσουμε όπως ούτε κι εσείς οι τόσα χρόνια τηλεθεατές του, ούτε θυμό, ούτε οργή ούτε τίποτα. Καμιά μάταια μοιρολατρία. Δεν έχει πια κανένα νόημα ”να κλαίμε πάνω από χυμένο γάλα”. Το MEGA έπαψε να είναι MEGA επειδή ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑΝ τα ”μεγάλα κεφάλια” (μέτοχοι) του. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ και δεν έχουν καμία τύψη. Πέταξαν στα σκουπίδια το παρελθόν πολλών, όσων μεγάλωσαν με το 1ο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ (20/11/1989) και σε ηλικία και σε τηλεθεάσεις. Ο Θεός βλέπει & κρίνει»...
---
*

1 σχόλιο:

  1. Να δούμε αύριο (Πέμπτη 25/10) στις 12.30 μμ, που θα συνεδριάσει η διασωματειακή επιτροπή, αν πάρει θέση για το ζήτημα του MEGA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή