Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Το ΠΠΣ της ΕΣΗΕΑ "διέρρηξε τα ιμάτιά του" με τον Καψώχα

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Παθιασμένος, οξύς
και μελανός ο τρόπος του Καψώχα!..


Πειθαρχική δίωξη από ΕΣΗΕΑ στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ για τον Μητσοτάκη

Aυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη κατά του δημοσιογράφου Σωτήρη Καψώχα άσκησε το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Οπως αναφέρει η απόφαση του ΠΠΣ ο δημοσιογράφος - σχολιαστής της εκπομπής «Δεύτερη Ματιά» "αναφέρθηκε στον αρχηγό της ΝΔ..
κατά τρόπο απαράδεκτο και η αναφορά του ήταν ακραία και ατεκμηρίωτη και εκφωνήθηκε με παθιασμένο τρόπο (...) "Χρησιμοποίησε οξύ και μελανό τρόπο"
και είναι, λέει, απαράδεκτη "η δημόσια σκύλευση ενός δημοκρατικά εκλεγμένου πολιτικού αρχηγού".


Ο ίδιος ο Σ. Καψώχας γράφει σχετικά στο fb:

Πήρα σήμερα μια επιστολή του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, με την οποία με διώκουν για το σχολιασμό μου στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (τα κεφαλαία είναι του Σεβαστού Δικαστηρίου) Κυριάκο Μητσοτάκη, στην εκπομπή "Δεύτερη Ματιά". Πρόκειται για μνημείο "κατά παραγγελία γελοιότητας", αφού εγκαλούμαι για λόγους ύφους και χρωματολογικού πολιτικού προσδιορισμού. Το κατηγορητήριο επικαλείται αναφορές μου που "εκφωνήθηκαν με παθιασμένο τρόπο" (ποιο άρθρο άραγε του Κώδικα Δεοντολογίας προβλέπει την ενοχικότητα των εκφράσεων του προσώπου ή του ανοίγματος των ματιών;) και το κυριότερο ότι:"χρησιμοποίησα οξύ και μελανό τρόπο και προκάλεσα τη δημόσια σκύλευση ενός δημοκρατικά εκλεγμένου πολιτικού αρχηγού". (κάτι σαν καυστικό νάτριο ήταν ο λόγος μου!). Μετά απ΄αυτά τι να πω εγώ για τον Πανούντσιο;
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου