Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Πολλές εφημερίδες, άδεια ταμεία, λάθος αποφάσεις

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Στα μεγάλα έξοδα που απαιτεί η σχετική επένδυση "κολλάνε" όλες οι συζητήσεις ( που αυτή την στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη) για την έκδοση κάποιων νέων φύλλων που έχει ανεπισήμως προαναγγελθεί.

@ Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο "μαγαζί" περιοδικών που πριν λίγους μήνες ονειρευόταν και ημερήσιο tabloid.

@ Περίεργα πράγματα σκέφτεται ο ισχυρός άνδρας μικρομεσαίου ομίλου media που τώρα τελευταία παλεύει με τα κύματα.Τα άδεια ταμεία οδηγούν συνήθως σε λάθος αποφάσεις.

@ Κάτι περιμένουν οι μετέχοντες στο project της "Απογευματινής" και δεν έχουν πατήσει ακόμα το κουμπί της εκκίνησης. Η εφημερίδα πάντως έχει αρχίσει να σχεδιάζεται...

@ Κατάφερε να αποκτήσει παρεμβατικότητα η αρχαία ΕΣΤΙΑ από τότε που πέρασε στα χέρια του Γιάννη Φιλιππάκη, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και ισχυρή αρθρογραφία.

@ Εξαφανισμένος από το προσφιλές του παρασκήνιο αλλά και το προσκήνιο ο "δαιμόνιος" τύπος του μεγάλου αφεντικού! Εχει συμβεί κάτι;

@ Κίνηση για μεγάλο εβδομαδιαίο εκκλησιαστικό έντυπο προωθεί με φίλους του, προβεβλημένος μητροπολίτης του νομού Αττικής.
---
zoornalistas
---
*

1 σχόλιο:

  1. Πράγματι η Εστία έχει εξελιχθιεί και είναι πολύ κ;αλή εφημε3ρίδα, με ταλαντούχους δημοσιογράφους, καλό κασέ και, το κυριώτερο,αντικειμενική γραφή, ακόμη κι όταν εκφράζει την προσωπική του άποψη για ένα γεγονός ο συντάκτης.
    Για το εκκλησιαστικό Φύλλο, θαρρώ πως είναι καλή ιδέα μετά τον πόλεμο και τις αήθειες που έχει δεχτεί η συνταγματικώς κατοχυρωμένη θρησκεία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή