Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Το «Έθνος» απογειώνεται

*
Ανασυγκρότηση
***
*

@ Με μια μίνιμαλ καταχώριση και ευρηματική ιδέα που δηλώνει την απογείωση του ΕΘΝΟΥΣ "διαδικτυακά" ανακοινώνει η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ το άνοιγμα του σάιτ ethnos.gr. Στην καταχώριση η δημοσιογραφική γραφίδα δίνει το στίγμα του δημοσιογραφικού χαρακτήρα του σάιτ. Αναμένουμε το άνοιγμα!

@ O Γιάννης Μιχελάκης, που παραιτήθηκε πέρσι (λόγω ευθιξίας) από την διεύθυνση ειδήσεων του AΝΤ1, ακούγεται για υψηλή επιτελική θέση σε εφημερίδα από την οποία πέρασε "για ένα φεγγάρι" πριν από τρία χρόνια.

@ Εισηγήσεις για μεγάλο ειδησεογραφικό ραδιόφωνο δέχεται ο Φώτης Μπόμπολας, τώρα που απέκτησε ρευστότητα από την πώληση της Stoiximan στον ΟΠΑΠ, αλλά "δεν ψήνεται με τίποτα" λένε απογοητευμένοι οι συνομιλητές του, που ευελπιστούσαν σε κάποιου είδους βόλεμα...

@ Εντονο προβληματισμό προκαλούν οι κυκλοφορίες ημερησίων και κυριακάτικων φύλλων. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει που θα σταματήσει ο κυκλοφοριακός κατήφορος με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους εργαζόμενους στο χώρο του Τύπου. Γιατί οι εκδότες μάλλον δεν θα έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.
---
zoornalistas
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου